Grilovaný letný mix
Foto: kitchenguru
Rýchly obed na elektrickom grile, zvládne každý... :) Netreba byť grilmajster.
Suroviny
|
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
cca 3 PL |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
12 ks nové |
|
2-3 PL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti (hustý) |
|
Postup
-
1
Mäso máme pekné narezané na centimeter hrubé kúsky a pridáme korenie, soľ a olej. Napácované zakryté dáme do chladničky na 1 hodinu.
- 2
Zeleninu umyjeme a očistíme. Šampiňóny kto chce ošúpe. Všetko pekne nakrájame a okoreníme provensalským korením, olejom, soľou a cesnakom. Okrem kapie, tá je svojou chuťou lepšia bez korenia (pri grilovaní).
- 3
Rozpálime gril a najskôr ogrilujeme mäso a keď je mäso skoro hotové potom grilujeme zeleninu, aby bola teplota jedlá relatívne rovnaká. Tým, že elektronický gril opeká zhora aj zdola je to rýchle. Podávame s bielym jogurtom.
Tiež grilovaná zelenina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Áno je to proklep :-)