Červený melón s fetou ako príloha ku grilovanému mäsu
Milan Zimnýkoval
moderátor, 3. augusta 2022
moderátor, 3. augusta 2022
Foto: Shutterstock
Prvýkrát moderátor Milan Zimnýkoval pripravoval tento šalát s malou dušičkou. Ale napokon s ním zožal úspech. A teraz môžete aj vy.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Fetu a melón nakrájame na rovnaké kocky. Červenú cibuľu nakrájame na tenké mesiačiky, zalejeme ju vriacou vodou a počkáme asi tri minúty, scedíme a necháme vychladnúť.
- 2
Nakrájaný melón, fetu a cibuľu zmiešame, dochutíme soľou a čerstvo zomletým čiernym korením. Nič nepokazíte, ak do šalátu pridáte aj nakrájanú šalátovú uhorku.
- 3
Môžeme dozdobiť čerstvými bylinkami – lístkami bazalky, mäty či petržlenovej vňate.
Tiež Šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu