Cibuľka mladá

Cibuľka mladá ako ingrediencia v receptoch:

  • Cícerové krokety v sezame so zeleninovými paličkami

    Cícerové krokety v sezame so zeleninovými paličkami

    Cícerové krokety: Zemiaky očistíme, uvaríme a popučíme. Cícer rozmixujeme ponorným mixérom. Cibuľu a cesnak nasekáme a spolu s jedným vajíčkom a so soľou pridáme k zemiakom a cíceru. Zmes zamiešame a vypracujeme krokety. Krokety...

  • Guacamole podľa Roba Pappa (videorecept)

    Guacamole podľa Roba Pappa (videorecept)

    Známy slovenský spevák Robo Papp pripraví svoje obľúbené Guacamole, ktoré u nich doma nesmie chýbať takmer žiadny deň.

  • Šmirkas (fotorecept)

    Šmirkas (fotorecept)

    Chutná, zdravá náterierka vhodná nielen na desiatu. Pochádza z liptovského regiónu.

  • Jarný tabouleh (fotorecept)

    Jarný tabouleh (fotorecept)

    Recept od Silvie Horeckej, ktorý si vyskúšali výhercovia septembrového kola našej súťaže Varíme s Varechou v škole varenia - Radosť variť v bratislavskom Poluse.

  • Luxus z Jadranu

    Luxus z Jadranu

    Zmes zeleniny s uhorkou a fazuľou je ideálnou kombináciou pre letné šaláty a milovníkov pikantných chutí. Perfektný obed, nielen počas leta.

  • Recept bez obrázku

    Umučená panenka

    Tento recept mám od mojej známej z Čiech, robila som ho už niekoľko krát, ale ešte som neprišla na to, prečo umučená. Možno na to príde niekto z Varecháčov, inak je to jedlo vhodné,...

  • Panenka s krupotom a pečeňovým krémom

    Panenka s krupotom a pečeňovým krémom

    Bravčovú panenku odblaníme, očistíme, ogrilujeme z každej strany na olivovom oleji a dopečieme v rúre pri 180 °C asi 8 – 9 minút doružova. Osolíme a koreníme.

  • Zapečené plnené paradajky

    Zapečené plnené paradajky

    Paradajky plnené pšenom a jemnými kúskami makrely sa perfektne hodia k studeným ale aj teplým jedlám. Ozdobte ich bazalkou a bude to pastva aj pre oči.

  • Bryndzové kroketky na cibuľkovom kréme
  • Pražma zlatá pečená v papieri na pečenie (fotorecept)

    Pražma zlatá pečená v papieri na pečenie (fotorecept)

    Mali sme málo prácny chutný obed.

  • Pražma so zemiakmi a jarnou cibuľkou

    Pražma so zemiakmi a jarnou cibuľkou

    Komerčný recept Grilovaná ryba ochutená rozmarínom a olivovým olejom , podávaná s jednoduchými varenými zemiakmi, tvorí klasické jedlo v stredomorskom štýle.

  • Šťavnaté mäkké zemiaky

    Šťavnaté mäkké zemiaky

    Komerčný recept Na pečené zemiakové plátky dajte chren zmiešaný s kyslou smotanou, posypte mladou cibuľkou a vychutnávajte si osobitú chuť zemiakov poliatych jablčným octom.

  • Opečená kuracina dusená s bobkovým listom (fotorecept)

    Opečená kuracina dusená s bobkovým listom (fotorecept)

    Talianska kuchyňa vo svojej podstate požaduje, ako píše Marcella Hazan vo svojej KK, dôsledné využitie všetkých surovín, tak, ako aj v tomto rcp. Ja som sa s nim zoznámil a podľa nás prispôsobil, ...

  • Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom

    Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom

    Komerčný receptKapsičky z kuracích pŕs plnené zmesou vytvorenou zo syra, zelenej časti cibule, petržlenovej vňati a oregana v kombinácii s bielym vínom vytvoria skvelú chuť. Podávajte s cestovinami a vychutnávajte si ľahké, svieže a lahodné...

  • Sladkokyselé žampiony

    Sladkokyselé žampiony

    Příjemná chuťovka. Rýžový ocet má specifické aroma i chut. Čím ho nahradit, nevím, ale je k dostání v asijských potravinách.

  • Plnené kuracie stehná

    Plnené kuracie stehná

    Komerčný recept Tento nápaditý a chutný recept pozostáva z jemných a šťavnatých kuracích stehien plnených syrom a zabalených v slanine.

  • Pikantné tortily

    Pikantné tortily

    Komerčný recept Tortilu naplňte kuracím mäsom, kukuricou a paradajkami a vychutnávajte si skvelé pikantné jedlo.

  • Divinová paštéta s brusnicami a červeným vínom (fotorecept)

    Divinová paštéta s brusnicami a červeným vínom (fotorecept)

    Túto paštétu máme veľmi radi. Je moc dobrá a využívajú sa pri nej aj domáce výrobky. Hlavne víno a džem z čiernych ríbezli. Brusnice používam sušené. Tieto tri suroviny dodajú paštéte veľmi lahodnú chuť.

  • Šalát z lístkov červenej repy (fotorecept)

    Šalát z lístkov červenej repy (fotorecept)

    Vedeli ste, že mladé lístky z červenej repy sú jedlé? V kuchyni ich môžete použiť tak ako špenát - čerstvé do šalátu, dusené ako prílohu. Sú nielen chutné ale aj zdravé, obsahujú beta karotén, ...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist