Špargľové soté s tofu a kešu orieškami
			   František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 13. januára 2016
		   
		   šéfkuchár Wellness hotela Patince, 13. januára 2016

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Olej zohrejeme vo väčšej panvici, pridáme nakrájanú špargľu, mladú cibuľku a nasekaný cesnak. Opekáme asi 5 minút, kým zelenina nie je chrumkavá.
- 2
 Potom pridáme na kocky pokrájanú červenú papriku a restujeme ďalšie 3 minúty. Dochutíme sójovou omáčkou a mletým čiernym korením.
- 3
 Kešu oriešky opražíme na suchej rozpálenej panvici. Zmiešame so špargľovým soté a podávame. Na špargľové soté pridáme urestované kocky tofu syra.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu