Špargľové soté s tofu a kešu orieškami
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 13. januára 2016
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 13. januára 2016

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 PL |
|
600 g |
|
1 zväzok |
|
2 ks |
|
1 strúčik |
|
120 g |
|
200 g |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Olej zohrejeme vo väčšej panvici, pridáme nakrájanú špargľu, mladú cibuľku a nasekaný cesnak. Opekáme asi 5 minút, kým zelenina nie je chrumkavá.
- 2
Potom pridáme na kocky pokrájanú červenú papriku a restujeme ďalšie 3 minúty. Dochutíme sójovou omáčkou a mletým čiernym korením.
- 3
Kešu oriešky opražíme na suchej rozpálenej panvici. Zmiešame so špargľovým soté a podávame. Na špargľové soté pridáme urestované kocky tofu syra.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Jeden komentár