Pikantný rajčinovo-kukuričný hrniec
Ľubomír Galbavý a Zolo Bako
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 17. novembra 2015
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 17. novembra 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Sušené rajčiny namočíme na hodinu do vody, mladú cibuľku a čerstvé rajčiny nakrájame a spolu so sušenými rozmixujeme.
- 2
Potom pridáme kukuricu, čili a nakrájanú mladú cibuľu, osolíme, okoreníme a spolu premiešame. Nakoniec pridáme teriyaky mandle.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu