Pikantný rajčinovo-kukuričný hrniec

Ľubomír Galbavý a Zolo Bako
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 17. novembra 2015
Pikantný rajčinovo-kukuričný hrniec
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

300 g
10 ks
800 g
1 čl
100 g




Postup

  1. 1

    Sušené rajčiny namočíme na hodinu do vody, mladú cibuľku a čerstvé rajčiny nakrájame a spolu so sušenými rozmixujeme.

  2. 2

    Potom pridáme kukuricu, čili a nakrájanú mladú cibuľu, osolíme, okoreníme a spolu premiešame. Nakoniec pridáme teriyaky mandle.

Diskusia k receptu

1yeti
a tu kukuricu aku? suchu vymorzovanu, alebo z plechovky, inak to moze byt dobre, len este aka priloha je k tomu najlepsia?! dakujem za odpoved.
stanci11
ja by so si teda k tomu šupla kopček ryže ;) pekný recept




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia