Pikantný rajčinovo-kukuričný hrniec

Ľubomír Galbavý a Zolo Bako
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 17. novembra 2015
Pikantný rajčinovo-kukuričný hrniec
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

300 g
10 ks
800 g
1 čl
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sušené rajčiny namočíme na hodinu do vody, mladú cibuľku a čerstvé rajčiny nakrájame a spolu so sušenými rozmixujeme.

  2. 2

    Potom pridáme kukuricu, čili a nakrájanú mladú cibuľu, osolíme, okoreníme a spolu premiešame. Nakoniec pridáme teriyaky mandle.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
a tu kukuricu aku? suchu vymorzovanu, alebo z plechovky, inak to moze byt dobre, len este aka priloha je k tomu najlepsia?! dakujem za odpoved.

Pridaj komentár k receptu: