Bryndzová nátierka
Bryndzová nátierka

Šmirkas fotorecept

sima3131 - bez fotkysima3131, 1. apríla 2018
Šmirkas (fotorecept)
Foto: sima3131

Chutná, zdravá náterierka vhodná nielen na desiatu. Pochádza z liptovského regiónu.

10
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

podľa potreby
50 g
200 g
10 g
50 g
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Maslo vymiešame s mletou paprikou, pridáme bryndzu.

    Šmirkas (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Ochutíme nakrájanou cibuľou a horčicou.

    Šmirkas (fotorecept) - obrázok 2

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@Strucik (2.4.2018 18:36)

Tak to už nie je šmirkas, ale Liptauer. Myslíš, že v Bocianke plávali sardele? V oleji?
1x evanaaa
Výborná! Tešíme sa už na turciansku májovú :-)

Robím ale bez horčice.