Foto: podravka
Komerčný recept<br /> S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
- 2
Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
- 3
V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.
- 4
Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu