Cestoviny na stredomorský spôsob

podravka - fotkapodravka, 2. mája 2016
Cestoviny na stredomorský spôsob
Foto: podravka

Komerčný recept
S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

500 g
1 kocka
50 ml
100 g
150 g
1 lyžička

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.

  2. 2

    Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu Podravka, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.

  3. 3

    V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

  4. 4

    Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici a podávame.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: