Horalky s arašidovým maslom fotorecept
Pochúťka pre malých, ale aj veľkých na výlety, cesty alebo len tak...
16 ks
porcií
porcií
30-40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Suroviny na horalky.
-
2
V miske vymiešame zmäknuté čerstvé maslo a arašidové maslo. Pridáme práškový cukor, mleté orechy (u mňa lieskové). Nakoniec vmiešame rozpustenú čokoládu.
-
3
Na tortovú oblátku rozotrieme 1/3 krému, položíme ďalšiu oblátku a proces opakujeme.
-
4
Ukončíme poslednou oblátkou, zaťažíme a dáme do chladničky stuhnúť najlepšie cez noc.
-
5
Po stuhnutí krájame rezy, ktoré z každej strany namáčame do čokoládovej polevy, ktorú pripravíme na vodnom kúpeli. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu