Pikantné tortily

podravka - fotkapodravka, 6. augusta 2016
Pikantné tortily
Foto: podravka

Komerčný recept
Tortilu naplňte kuracím mäsom, kukuricou a paradajkami a vychutnávajte si skvelé pikantné jedlo.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

8 ks veľká
200 g
4 ks
150 g čerstvá
100 ml
1 plechovka (400 g)
1 malá plechovka (150 g)
4 PL
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na dobre rozpálenom oleji dozlatista opražíme kuracie prsia nakrájané na rezance. Pridáme mladé cibuľky nakrájané na krúžky a papriku nakrájanú na kocky.

  2. 2

    Pražíme niekoľko minút, potom pridáme zcedenú kukuricu a fazuľu, premiešame, pridáme Ajvar pikant Podravka, pasírované paradajky Podravka a na miernom ohni varíme ešte niekoľko minút. Podľa chuti osolíme a okoreníme, premiešame a zložíme z ohňa.

  3. 3

    Tortily potrieme pripravenou zmesou a potom ich zrolujeme alebo poskladáme do obdĺžnikového tvaru. Môžeme ich upevniť špáradlom, aby sa neotvorili.

  4. 4

    Hotové tortily dáme ešte na krátku chvíľu zapiecť do sendvičovača a podávame teplé.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: