Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Tortilu naplňte kuracím mäsom, kukuricou a paradajkami a vychutnávajte si skvelé pikantné jedlo.
porcie
príprava
Suroviny
8 ks veľká |
|
200 g |
|
4 ks |
|
150 g čerstvá |
|
100 ml |
|
1 plechovka (400 g) |
|
1 malá plechovka (150 g) |
|
4 PL |
|
3 PL |
|
|
|
|
Postup
-
1
Na dobre rozpálenom oleji dozlatista opražíme kuracie prsia nakrájané na rezance. Pridáme mladé cibuľky nakrájané na krúžky a papriku nakrájanú na kocky.
- 2
Pražíme niekoľko minút, potom pridáme zcedenú kukuricu a fazuľu, premiešame, pridáme Ajvar pikant, pasírované paradajky a na miernom ohni varíme ešte niekoľko minút. Podľa chuti osolíme a okoreníme, premiešame a zložíme z ohňa.
- 3
Tortily potrieme pripravenou zmesou a potom ich zrolujeme alebo poskladáme do obdĺžnikového tvaru. Môžeme ich upevniť špáradlom, aby sa neotvorili.
- 4
Hotové tortily dáme ešte na krátku chvíľu zapiecť do sendvičovača a podávame teplé.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu