Recepty, kde je šalotka
Kuracie pásiky so zeleninkou
Ked uz neviem co varit tak si mymyslam kadejake kombinacie, presne takto vznikol aj
tento rcp...
Cuketky plnené bryndzovou plnkou s orechami a paradajkový tartar
Inovatívne a nápadité využitie tradičnej bryndze v rýchlom a zdravom jedle
Kelový prívarok so špargľovou penou a plátkom tuniaka
Zdravé a výživné, trochu klasické, trochu nové.
Bravčové pečené v alobale
Recept vznikol systémom čo dom dal, a zapáčil sa nám. hádam si aj vy pochutíte. Obmeny sú...
Veľké krevety so špagetami v paradajkovej omáčke
Našim priateľom z najmilších, M&J. Davalovcom z Jarkovej v Trebišove-Paričove, som
prisľúbil tento môj...
Losos s teplým šošovicovým šalátom
Toto jedlo je inšpiráciou z jednej talianskej reštaurácie a kedže recept som nemala,
musela som improvizovať....
Baklažánová nátierka
Baklažán vcelku popicháme vidličkou, položíme ho nad rozpálený gril (resp. otvorený oheň). Opečieme ho...
Jadrovníky v praženici s prílohou pico de gallo
Sezóna paprík je ešte v plnom prude a tak je nadostač aj ich jadrovníkov (viem, že...
Diviačí wellington
Na prepustenom masle a nadrobno pokrájanej šalotke(cibuľke)prudko opečieme šampiňóny. Osolíme, okoreníme, necháme vychladnúť a nahrubo...
Opekané rezance so shitake
Mäso lesa. Napriek tomu, že huby obsahujú najmä vodu, dajú sa z nich pripraviť...
Rybie karbonátky
Údenáča oberieme, pridáme cca 2-3 uvarené a roztlačené zemiaky, šalotku nakrájanú na jemno, vajce,...
Pohánka s kyslou kapustou
Pohánku prepláchneme, varíme v osolenej vode, ktorá je jej 1, 5 násobok po dobu 7...
Cviklové rizoto
Na 1PL masla a olivovom oleji speníme šalotku, cesnak a pridáme ryžu, ktorú orestujeme...
Zapekaný baklažán v paradajkovom ragú
Lečo s vajíčkom či grilovaná zelenina... Práve v jednoduchých jedlách najlepšie vynikne chuť poctivo vypestovaných a...
Pizza špenátovo-hrušková s chilli
Túto pizzu dávnejšie robil J. Olivier a keďže som mala dobré hrušky rozhodla som sa ju vyskúšať....
Krém zo stonkového zeleru s cícerom na masle
Ulietam si na veciach ktorých sa ľudia na Slovensku boja. Jedia ich prinajlepšom občas ale
nekombinujú...
Haute couture toast
Z toastu si vykrojíme vykrajovačkou koliesko, to opečieme v rúre či hriankovači, a pozdĺžne rozkrojíme napoly...
Kuracie pásiky so zeleninkou
Ked uz neviem co varit tak si mymyslam kadejake kombinacie, presne takto vznikol aj tento rcp...
Cuketky plnené bryndzovou plnkou s orechami a paradajkový tartar
Inovatívne a nápadité využitie tradičnej bryndze v rýchlom a zdravom jedle
Kelový prívarok so špargľovou penou a plátkom tuniaka
Zdravé a výživné, trochu klasické, trochu nové.
Bravčové pečené v alobale
Recept vznikol systémom čo dom dal, a zapáčil sa nám. hádam si aj vy pochutíte. Obmeny sú...
Veľké krevety so špagetami v paradajkovej omáčke
Našim priateľom z najmilších, M&J. Davalovcom z Jarkovej v Trebišove-Paričove, som prisľúbil tento môj...
Losos s teplým šošovicovým šalátom
Toto jedlo je inšpiráciou z jednej talianskej reštaurácie a kedže recept som nemala, musela som improvizovať....
Baklažánová nátierka
Baklažán vcelku popicháme vidličkou, položíme ho nad rozpálený gril (resp. otvorený oheň). Opečieme ho...
Jadrovníky v praženici s prílohou pico de gallo
Sezóna paprík je ešte v plnom prude a tak je nadostač aj ich jadrovníkov (viem, že...
Diviačí wellington
Na prepustenom masle a nadrobno pokrájanej šalotke(cibuľke)prudko opečieme šampiňóny. Osolíme, okoreníme, necháme vychladnúť a nahrubo...
Opekané rezance so shitake
Mäso lesa. Napriek tomu, že huby obsahujú najmä vodu, dajú sa z nich pripraviť...
Rybie karbonátky
Údenáča oberieme, pridáme cca 2-3 uvarené a roztlačené zemiaky, šalotku nakrájanú na jemno, vajce,...
Pohánka s kyslou kapustou
Pohánku prepláchneme, varíme v osolenej vode, ktorá je jej 1, 5 násobok po dobu 7...
Cviklové rizoto
Na 1PL masla a olivovom oleji speníme šalotku, cesnak a pridáme ryžu, ktorú orestujeme...
Zapekaný baklažán v paradajkovom ragú
Lečo s vajíčkom či grilovaná zelenina... Práve v jednoduchých jedlách najlepšie vynikne chuť poctivo vypestovaných a...
Pizza špenátovo-hrušková s chilli
Túto pizzu dávnejšie robil J. Olivier a keďže som mala dobré hrušky rozhodla som sa ju vyskúšať....
Krém zo stonkového zeleru s cícerom na masle
Ulietam si na veciach ktorých sa ľudia na Slovensku boja. Jedia ich prinajlepšom občas ale nekombinujú...
Haute couture toast
Z toastu si vykrojíme vykrajovačkou koliesko, to opečieme v rúre či hriankovači, a pozdĺžne rozkrojíme napoly...