Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, šalotku nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
- 2
Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme korením na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
- 3
Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu. Podľa chuti môžeme použiť aj tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu