Foto: dadush
Tento rcp vznikol štýlom čo chladnička dá a nechce sa mi dlho stáť pri sporáku. Musím povedať mne veľmi chutilo. Varila som čisto od oka, Zobraziť celý popisTento rcp vznikol štýlom čo chladnička dá a nechce sa mi dlho stáť pri sporáku. Musím povedať mne veľmi chutilo. Varila som čisto od oka, kedže u nás špenát len ja jedávam, preto nebudem uvádzať ani presné gramáže. Hrudku domácej ricotty robím podľa http://varecha.pravda.sk/recepty/ricotta-syr-zo-srvatky-fotorecept/38785-recept.html
Postup
-
1
Najskôr som si uvarila cestoviny. Myslím, že varenie cestovín netreba opisovať :D
- 2
Na olivovom oleji som si spenila šalotku s cesnakom. Potom som pridala špenát. Ked sa scvrkol pridala som kukuricu z konzervy. Chvíľu som miešala a potom som pridala ricottu, miešala som kým sa mi neroztopila a pridala trocha mlieka. Osolila, okorenila a chvíľočku som varila. A hotovo! :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu