prazdny

Brioche Chinoise

Koláče

Takto kvalitné cesto sa mi doteraz ešte nepodarilo, preto si ho musím uložiť ;) Na Brioche Chinoise...

prazdny

Klobásková paella s hubami

Bravčové mäso

Ak mame huby susene, namocime ich do vlaznej vody.

prazdny

Kura na kapuste

Kuracie mäso

Chcem sa s Vami podeliť o tento recept tak, ako ho už veľmi dlho robím ja,...

prazdny

Kalerábovo-zemiakové placky

Bezmäsité jedlá

Keď sa môžu robiť zemiakové placky s cuketou, tak prečo nie s kalerábom ......

prazdny

Drůbeží terina na houbách s hráškovou rýží

Kuracie mäso

Trochu jsem si zaexperimentoval s kuřecími stehny, aby byla nějaká změna v jejich přípravě...

prazdny

Jablkové palacinky

Dezerty

Špecialita slávnej argentínskej šéfkuchárky, z ktorej sa bohužiaľ nezachoval celý recept, iba jeho časť...

prazdny

Plnená paprika s kysnutou knedľou a pečené slivkové buchty

Hovädzie mäso

All in one... všetko naraz v konvektomate... a je to zábava.

prazdny

Vegetariánska moussaka

Bezmäsité jedlá

Tento populárny grécky pokrm je pečený z vrstiev baklažánov, cukiet, paradajok, húb miesto mletého...

prazdny

Teľací chrbát v zelenom korení

Hlavné jedlá

Teľací chrbát očistíme, rozdelíme na 4 časti, posolíme a potrieme podrveným zeleným korením.

prazdny

Zajačí perkelt s hráškom

Hlavné jedlá

25. februára t. r. sme sa sťahovali za teplom do Arizony. Bolo potrebné...

prazdny

Dusený ázijský bôčik

Bravčové mäso

Keď napíšete do vyhľadávača slovo bôčik, tak vám vyhodí množstvo receptov, ktoré sa väčšinou podobajú...

prazdny

Frankfurtská zelená (studená) omáčka

Bezmäsité jedlá

V tomto recepte ide o studenú, bylinkovo-kyslosmotanovú omáčku a ako pravý Frankfurtčan povie: grie Soß (čítaj:...

prazdny

Divinová terina s marinovanými feferónkami

Hlavné jedlá

Jelenie stehno umyjeme, osušíme a nakrájame na malé kocky. Pokrájanú šalotku, cesnak a slaninu...

prazdny

Taštičky s kačacinou a pikantnou „chipotle“

Hlavné jedlá

Do kuchynského robota nasypeme múku a soľ a necháme ich zmiešať pri nízkej rýchlosti. Pridáme studené...

prazdny

Bravčové na šampiňónoch

Bravčové mäso

Dusené bravčové mäsko na hríboch.

prazdny

Orechová bábovka s rumom

Koláče

Chutná orechová bábovka s rumom, ktorá sa výborne hodí k rannému čaju.

prazdny

Bravčové stehno s paradajkami (z tlakového hrnca)

Bravčové mäso

Bravčové stehno s paradajkami z tlakového hrnca.

prazdny

Pečený králik na víne

Hlavné jedlá

Vyskúšajte špecialitu pečený králik s cuketou a paradajkami na ružovom víne.

prazdny

Maslové croissanty kváskové

Večera

Croissanty sú veľmi obľúbené. Mala som recept z jednej knihy. Boli úžasné, a tak...

prazdny

Cícerový šalát s avokádom

Bezmäsité jedlá

Ak nedáte v kuchyni dopustiť na chuť cíceru, neváhajte a pripravte si tento svieži šalát s...

prazdny

Poğaça / Syrové pečivo

Bezmäsité jedlá

Slané kysnuté pečivo plnené syrom. Veľmi chutné aj ako príloha k polievkam :-)

prazdny

Lekvárové buchty ako vatička

Dezerty

Buchty jemnučké, mäkučké ako vatička. Len treba vyskúšať.

prazdny

Luxemburská fazuľková polievka (bouneschlupp/Bounešlup)

Bravčové mäso

Túto polievku som jedla v Luxemburgu v jednej malej reštaurácii a velmi mi pripomínala slovenskú fazuľovú polievku......

prazdny

Plnené rolky z bravčového mäsa

Bravčové mäso

Pripravila som si potrebné ingrediencie. Očistila som si tri stredné cibule. Jedna pôjde na ryžu,...

prazdny

Ropa vieja z Gran Canarie

Hovädzie mäso

Ropa vieja (čítaj vijecha) alebo "staré prádlo" sú niečo podobné ako guláš alebo prívarok/Eintopf s vareným, ...

prazdny

Rezne v pivnom cestíčku

Kuracie mäso

Pre začínajúce kuchárky.

prazdny

Cestoviny s krevetami

Cestoviny

Komerčný recept<br />

prazdny

Rezance s lososom, reďkovkou a so žeruchou

Cestoviny

Všetky suroviny na dresing premiešame a necháme všetky chute prepojiť.

prazdny

Zeleninové rizoto s kuracími stehnami

Kuracie mäso

Rizoto pozná určite každý, je veľa spôsobov, ako ho pripraviť. Priateľ lúbi celé kuracie...

prazdny

Kuracie supreme v tandoori masala s kuskusom

Kuracie mäso

Nemusí to byť len cudzokrajné korenie a papričky, aj chren, žerucha, reďkovka či zázvor...