Foto: mysiacik
Jednoduché, lahodné a na sviatočnú príležitosť ako stvorené... na Vianoce, či na Silvestra. Každý rok nesmie chýbať na našom stole.
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
300 g (bravčová alebo kuracia) |
|
1 konzerva veľká |
|
1 konzerva veľká |
|
1 konzerva veľká |
|
domáca |
|
|
|
|
|
2 malé poháre |
|
2 ks |
|
Postup
-
1
Do väčšej misy si na drobno nakrájame šunku, pridáme kukuricu, hrášok a na drobno nakrájané šampiňóny a kápiu. Osolíme, okoreníme a pridáme majolenku. Poriadne premiešame.
- 2
Želatínu zarobíme podľa návodu, tie moje sa roztopili v 2 dcl horucej, nie vriacej vody, úplne som ju nechala roztopiť a vliala do misy a poriadne premiešala. Srnčí chrbát, alebo misku si vystelieme potravinárskou fóliou a nalejeme zmes. A šup s tým do chladu :) na druhý deň možme krájať. Dobrú chuť
Tiež v aspiku:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dakujem aj jaa, som rada. ze som mohla troska inspirovat :D