Šunka v aspiku
Šunka v aspiku

Domáci aspik

mysiacik - fotkamysiacik, 3. decembra 2017
Domáci aspik
Foto: mysiacik

Jednoduché, lahodné a na sviatočnú príležitosť ako stvorené... na Vianoce, či na Silvestra. Každý rok nesmie chýbať na našom stole.

20 minút
príprava

Suroviny

300 g (bravčová alebo kuracia)
1 konzerva veľká
1 konzerva veľká
1 konzerva veľká
 domáca
2 malé poháre
2 ks




Postup

  1. 1

    Do väčšej misy si na drobno nakrájame šunku, pridáme kukuricu, hrášok a na drobno nakrájané šampiňóny a kápiu. Osolíme, okoreníme a pridáme majolenku. Poriadne premiešame.

  2. 2

    Želatínu zarobíme podľa návodu, tie moje sa roztopili v 2 dcl horucej, nie vriacej vody, úplne som ju nechala roztopiť a vliala do misy a poriadne premiešala. Srnčí chrbát, alebo misku si vystelieme potravinárskou fóliou a nalejeme zmes. A šup s tým do chladu :) na druhý deň možme krájať. Dobrú chuť

Diskusia k receptu

haji
Vděčná dobrota, dělám podobně. Je moje oblíbená.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia