Tabouleh
Foto: podravka
Tabouleh je šalát z bulguru, inšpirovaný Blízkym východom. Ten správny šmrnc mu dodáva citrónová šťava a mäta. Môžete si ho pripraviť ku grilovačke alebo Zobraziť celý popisTabouleh je šalát z bulguru, inšpirovaný Blízkym východom. Ten správny šmrnc mu dodáva citrónová šťava a mäta. Môžete si ho pripraviť ku grilovačke alebo len tak, ako svieže ľahké jedlo.
porcie
príprava
Postup
-
1
Bulgur pripravíme podľa návodu na obale, do uvareného bulguru pridáme maslo a necháme trošku vychladnúť. Medzitým nakrájame zeleninu na menšie kúsky, uhorky a paradajky zbavíme semienok.
- 2
Bylinky nasekáme na jemno. Všetko spolu vložíme do väčšej misy a pridáme uvarený bulgur. Polejeme olivovým olejom a citrónovou šťavou, ochutíme vegetou a podľa potreby pridáme soľ a korenie.
- 3
Podávanie: Podávame na listovom šaláte s citrónom.
Tiež bulgurový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu