Tabouleh

podravka - fotkaPodravka, 4. decembra 2017 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »

TaboulehFoto: podravka

Tabouleh je šalát z bulguru, inšpirovaný Blízkym východom. Ten správny šmrnc mu dodáva citrónová šťava a mäta. Môžete si ho pripraviť ku grilovačke alebo len tak, ako svieže ľahké jedlo.

4
porcie
40 min
príprava

Suroviny

Kniha dopredaj

Postup prípravy

  1. 1

    Bulgur pripravíme podľa návodu na obale, do uvareného bulguru pridáme maslo a necháme trošku vychladnúť. Medzitým nakrájame zeleninu na menšie kúsky, uhorky a paradajky zbavíme semienok.

  2. 2

    Bylinky nasekáme na jemno. Všetko spolu vložíme do väčšej misy a pridáme uvarený bulgur. Polejeme olivovým olejom a citrónovou šťavou, ochutíme Podravkou Natur a podľa potreby pridáme soľ a korenie.

  3. 3

    Podávanie: Podávame na listovom šaláte s citrónom.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist