Kačacie prsia
Kačacie prsia

Kačacie prsia na spôsob „Strammer Max“

Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 28. novembra 2017
Kačacie prsia na spôsob „Strammer Max“
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

2 ks (asi 400 g)
1 KL
1 PL
1 PL
4 ks
 (do vody na uvarenie pošírovaného vajíčka)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Údené kačacie prsia nakrájame na drobné kocky, ktoré v nádobe dochutíme kyslou smotanou, soľou, čiernym korením, octom, olivovým olejom a čerstvou petržlenovou vňaťou.

  2. 2

    Vytvorenú zmes uložíme v hrubšej vrstve na opečenú hrianku a pomocou formičky vykrojíme do tvaru valčeka. Dozdobíme pošírovaným vajíčkom a šalátom lollo rosso.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Moc hezký recept i foto!