Kačacie prsia na spôsob „Strammer Max“
Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 28. novembra 2017
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 28. novembra 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Údené kačacie prsia nakrájame na drobné kocky, ktoré v nádobe dochutíme kyslou smotanou, soľou, čiernym korením, octom, olivovým olejom a čerstvou petržlenovou vňaťou.
- 2
Vytvorenú zmes uložíme v hrubšej vrstve na opečenú hrianku a pomocou formičky vykrojíme do tvaru valčeka. Dozdobíme pošírovaným vajíčkom a šalátom lollo rosso.
Tiež kačacie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu