Drevorubačský zapečený chlebík

mysiacik - fotkamysiacik, 3. decembra 2017 21:29
Ďalšie recepty »
Drevorubačský zapečený chlebíkFoto: mysiacik

Odporúčam, tá chuť mäska, zeleninky, slaninky a ta cibuľka a čo je u nás dôležité, keď sú všetci hladní.. .rýchla príprava :) určite vyskúšajte!!

4
porcie
10 min
príprava
25 min
na 200 °C

Suroviny

 malý guľatý
4 rezne
1 ks
1 ks malá
2 hrste čerstvý listový
8 plátkov
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Do chleba si vykrojíme nožom kruh "čiapočku", vytiahneme a celý ho z vnútra vydlabeme, rúru si rozohrejeme na 200 stupňov a chleba do nej dáme asi na 5 minút, aby nám zostal pekne chrumkavý.

  2. 2

    Mäso si naklepeme, osolíme, okoreníme a z jednej strany posypeme trochou kari. Rozohrejeme olej a mäso opečieme z každej strany, keď máme olej už horúci nakrájame si aj slaninku na plátky a tiež opečieme, tak ako aj cuketku.

  3. 3

    Zeleninku a syr si tiež nakrájame na plátky a trocha osolíme. A môžme vrstviť, na spodok si dáme mäso, plátky syra, špenát, cibuľu, na ňu opečenú slaninku, cuketku, rajčiny, papriku, opäť cibuľku a na záver syr :D zakryjeme deklíkom a dáme do rúry asi na 15 až 20 minút :) vytiahneme, vezmeme riadny nožisko a môžme krájať :D určite sa budete zalizovať!!! Aby som nezabudla, do chlebíka možete zapiecť akékoľvek masko, nielen bravčové. Dobrú chuť

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist