prazdny

Bravčová panenka s mrkvou a šampiňónmi

Bravčové mäso

Bravčovú panenku umyjeme, prípadne orežeme nejaké časti. Panenku osolíme a obalíme v bylinkovom korení (ja...

prazdny

Zapekaná bravčová panenka v slaninke

Bravčové mäso

Vynikajúci a pokojne aj slávnostný obed z bravčovej panenky obalenej v slanine....

prazdny

Omáčka s morskými plodmi na špagety

Cestoviny

Pretlačený cesnak chvíľu orestujeme na olivovom oleji. Pridáme morské plody a pár minút restujeme spolu...

prazdny

Il vitello tonnato (roastbeef s tuniakovou omáčkou)

Večera

Roastbeef (teľacie mäso) s tuniakovou omáčkou je typický recept z Piemontu, veľmi jednoduché (aj ako predjedlo) na prípravu....

prazdny

Rybacie guľôčky v omáčke

Hlavné jedlá

Guľôčky z rybacieho filé sú síce troška náročnejšie na trpezlivosť, ale výsledok stojí za to...

prazdny

Divina s kokosovou omáčkou

Hlavné jedlá

Výborná a „exotická“ divina. Recept som objavila sama a teda neľutujem, že som to skúsila,...