Klobáska v pikantnej korenistej omáčke
Veľmi dobrý a chutný recept. Koho omrzí klobása s horčicou alebo chrenom, nech určite vyskúša. Táto omáčka má inú, mierne orientálnu chuť!
1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Klobásu ugrilujeme alebo upečieme. Nakrájame na kolieska.
- 2
Do hrnca dáme kolu a varíme, kým sa z pol litra nestane okolo 80 - 100 ml.
- 3
Odstavíme, pridáme ostatné suroviny, premiešame. Kto chce môže na tanieri posypať ešte trochou karí korenia.
- 4
Táto omáčka oživí aj také nudné jedlo ako je obyčajná klobása. Želám dobrú chuť.
Tiež s omáčkou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu