Cuketový krém s lieskovcami a kakaovou omáčkou fotorecept
Anna Osvaldová
cukrárka hotela Astrum Laus **** v Leviciach, 2. augusta 2019
cukrárka hotela Astrum Laus **** v Leviciach, 2. augusta 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cuketu umyjeme, podstránime jadierka, pokrájame a dužinu povaríme desať minút v kokosovom mlieku.
-
2
K cukete pridáme vanilkový cukor. Rozmixujeme a necháme vychladnúť.
-
3
Tekuté kakao: Trstinový cukor nasypeme do kastrólika, zalejeme vodou a uvaríme na sirup.
-
4
K sirupu pridáme kakao a rozmiešame.
-
5
Na tanier naberieme cuketový krém, ktorý posypeme posekanými orieškami a dookola nalejeme tekuté kakao.
mne sa ten recept celkom pozdáva, stačí vyskúšať...