Kurací steak s parmezánovou omáčkou
	                                    Rýchly chutný obed, z pár surovín.
Zdroj: Instagram @wildfoodschef	                                
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Kuracie prsia rozkrojíš na polovicu a ochutíš soľou, čiernym korením, sušeným cesnakom a provensalskými bylinkami.
- 2
 Na rozpálenom olivovom oleji opečieš prsia z oboch strán, aby boli pekne do zlatista opečené.
- 3
 Opečené prsia odložíš bokom, do výpeku pridáš kocku masla a orestuješ nakrájaný cesnak asi tak minútku a následne zaleješ smotanou.
- 4
 Smotanu trochu prevaríme a pridáme strúhaný parmezán, soľ a čierne korenie podľa chuti.
- 5
 Ryžu si uvaríš podľa návodu alebo podľa seba.
- 6
 A už len servíruješ - ryža na spodok, navrch kurací plátok, ktorý zaleješ omáčkou a ozdobíš čerstvými mikrobylinkami. Ja som použil výhonky reďkovky.
Tiež kurací steak:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu