Ryžový ocot

Ryžový ocot ako ingrediencia v receptoch:

  • Čínska ostro-kyslá polievka po slovensky

    Čínska ostro-kyslá polievka po slovensky

    Ja varím tejto polievky tak 3-4 litre, aby ste vedeli kolko čoho asi som použila. Ja som vývar pripravovala v tlakovom hrnci, dala som asi 3 kuracie krídla a nejaké kosti z vykosteného kurčaťa, 2 kuracie bujóny a nechala...

  • Šanghajské studené rezance so sezamovou pastou, kuracím mäsom a uhorkami

    Šanghajské studené rezance so sezamovou pastou, kuracím mäsom a uhorkami

    Jeden z mojich najoblubenejsich studenych cinskych jedal. Vhodny ako predjedlo alebo hlavne jedlo pocas letnych horucav. Vynikajucu chut sezamovej pasty a lahkych ryzovych rezancov doplnaju chrumkave uhorky. Trosku pikantne vdaka cilli oleju, ale ten sa...

  • Gunkan suši

    Gunkan suši

    Celý list riasy nastriháme po dĺžke na 8 rovnako širokých pruhov, polovicu teda na 4 pruhy. V miske si zmiešame ryžový ocot s 200 ml vody. Zo suši ryže rukami navlhčenými v octovej vode (aby sa...

  • Filipínske adobo

    Filipínske adobo

    Adobo mi prvykrát uvarila filipinska pestunka mojich vnúčat Lingi . Je veľa variácii na toto jedlo - vlastne kazdý ostrov má "svoje" adobo . Filipíny sa skladajú zo 7 000 ostrovov ...

  • Ryžové rezance s kuracím mäsom

    Ryžové rezance s kuracím mäsom

    Veľmi rýchle, jednoduché a chutné jedlo. Pili sme k nemu Devín.

  • Recept bez obrázku

    Krabí šalát s avokádom a japonským dresingom

    Tak tento recept som raz videla v televíznom programe s názvom Nigella expres a musím povedať, že je to výborné. (Keď som to videla po prvý krát, na druhý deň sa pokazil satelit tak som to...

  • Recept bez obrázku

    Mäsová polievka s hubami

    Huby namočíme do vody na 20 minút, potom ich vytlačíme, odstránime nožičky a nakrájame na pásiky spolu s mäsom, tofu a bambusovými výhonkami.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist