Treska s jazmínovou ryžou na japonský spôsob
Foto: ryzasos
Vyskúšajte lahodné japonské jedlo s naším receptom na tresku s jazmínovou ryžou. Vychutnajte si dokonale pripravenú tresku s autentickým japonským nádychom a lahodnou Zobraziť celý popisVyskúšajte lahodné japonské jedlo s naším receptom na tresku s jazmínovou ryžou. Vychutnajte si dokonale pripravenú tresku s autentickým japonským nádychom a lahodnou jazmínovou ryžou SOS. Skúsení kuchári i začiatočníci si užijú jednoduchý postup a výsledok, ktorý poteší všetky chuťové bunky. Zážitok z japonskej kuchyne priamo v pohodlí vášho domova!
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvarte podľa návodu na obale.
- 2
V miske zmiešajte sójovú omáčku, ryžový ocot, wasabi, med a nasekaný cesnak. Ohrejte ju na miernom plameni, kým sa zmes jemne nezohreje. Neprevárajte.
- 3
Filety tresky osoľte a okoreňte podľa chuti. Filety tresky opekajte na panvici s trochou oleja z oboch strán do zlatista.
- 4
Kým sa filety tresky opekajú, opečte huby a špargľu na oleji na panvici. Baby brokolicu na chvíľu zalejte vriacou vodou a potom tiež opečte na panvici.
- 5
Na každý tanier položte porciu jazmínovej ryže. Na vrch pridajte opečený filet tresky.
- 6
Pridajte zeleninu, polejte omáčkou a posypte sezamovými semienkami a pažítkou.
Tiež treska:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu