Treska s jazmínovou ryžou na japonský spôsob

ryzasos - fotkaRyža SOS, 16. februára 2024. Komerčný recept.
Treska s jazmínovou ryžou na japonský spôsob
Foto: ryzasos

Vyskúšajte lahodné japonské jedlo s naším receptom na tresku s jazmínovou ryžou. Vychutnajte si dokonale pripravenú tresku s autentickým japonským nádychom a lahodnou Zobraziť celý popisVyskúšajte lahodné japonské jedlo s naším receptom na tresku s jazmínovou ryžou. Vychutnajte si dokonale pripravenú tresku s autentickým japonským nádychom a lahodnou jazmínovou ryžou SOS. Skúsení kuchári i začiatočníci si užijú jednoduchý postup a výsledok, ktorý poteší všetky chuťové bunky. Zážitok z japonskej kuchyne priamo v pohodlí vášho domova!

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g filety
2 šálky
1/2 šálky
2 PL
1 PL
2 PL
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Ryžu uvarte podľa návodu na obale.

  2. 2

    V miske zmiešajte sójovú omáčku, ryžový ocot, wasabi, med a nasekaný cesnak. Ohrejte ju na miernom plameni, kým sa zmes jemne nezohreje. Neprevárajte.

  3. 3

    Filety tresky osoľte a okoreňte podľa chuti. Filety tresky opekajte na panvici s trochou oleja z oboch strán do zlatista.

  4. 4

    Kým sa filety tresky opekajú, opečte huby a špargľu na oleji na panvici. Baby brokolicu na chvíľu zalejte vriacou vodou a potom tiež opečte na panvici.

  5. 5

    Na každý tanier položte porciu jazmínovej ryže. Na vrch pridajte opečený filet tresky.

  6. 6

    Pridajte zeleninu, polejte omáčkou a posypte sezamovými semienkami a pažítkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia