Paprika žltá

Paprika žltá ako ingrediencia v receptoch:

  • Zeleninová štrúdľa

    Zeleninová štrúdľa

    Rúru predhrejeme na teplotu 200 stupňov, plech vystelieme papierom na pečenie. Na panvicu dáme olej, pridáme najemno nakrájanú cibuľu a cesnak a chvíľku restujeme. Potom pridáme na malé kocky nakrájanú zeleninu a dusíme domäkka.

  • Pečené papriky plněné rýží s kuřecím masem

    Pečené papriky plněné rýží s kuřecím masem

    Rýži uvaříme v osolené vodě. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou anglickou slaninu a kuřecí maso, osolíme a opepříme, přidáme trochu kari. Orestujeme.

  • Broskyňové čatní (chutney) (fotrecept)

    Broskyňové čatní (chutney) (fotrecept)

    Zrealizované podľa receptu od @Kecemis na základe našej diskusie a aj s jeho dovolením pridávam tento recept na fantastické broskyňové chutney.

  • Veľmi dobrá čalamáda (fotorecept)

    Veľmi dobrá čalamáda (fotorecept)

    Inšpiráciou na tento recept bol internet, hľadal som recept na olejovú čalamádu, ktorú poznám ešte z detstva. Trocha som upravil pomer surovín, teraz je to tak akurát. Veľmi dobrá je už predtým než sa...

  • Kuracia fajita quesadilla

    Kuracia fajita quesadilla

    Kuracie prsia a zeleninu nakrájame na tenké rezance. Mäso osmažíme na olivovom oleji, pridáme koreniny a soľ. Potom pridáme zeleninu a dusíme domäkka. Prilejeme šťavu z plechovky krájaných paradajok a varíme asi 5 minút.

  • Dusená cuketa (fotorecept)

    Dusená cuketa (fotorecept)

    Náš dnešný obed.

  • Peperonata so sušenou šunkou

    Peperonata so sušenou šunkou

    Guláš, eintopf, minestrone, estofado, güveç... V rôznych končinách sveta radi pripravujú jedlá z jedného hrnca, pekáča či kotlíka. Stačí niečo pridať, niečo ubrať a už to opäť rozvoniava a chutí inak...

  • Grilovaný pangasius na ihle

    Grilovaný pangasius na ihle

    Papriky nakrájame na väčšie kocky. Rozmrazené rybie filé osušíme papierovým obrúskom a nakrájame ich na stredne veľké hrubé kocky.

  • Pečené rebrá s javorovým sirupom

    Pečené rebrá s javorovým sirupom

    Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a uvidíte, aký zaujímavý obed navaríte.

  • Jemná papriková polievka so syrom

    Jemná papriková polievka so syrom

    Rýchla, jednoduchá, skvelá, od kamošky, Mirka ďakujem.

  • Grilované kurča

    Grilované kurča

    Ražniči z kuracieho mäsa a farebnej zeleniny s chuťou Stredomoria prinesie radosť nielen vašim očiam, ale aj chuťovým pohárikom.

  • Treska so zeleninou

    Treska so zeleninou

    Vyskúšajte túto bielu rybu v kombinácií so zeleninou a skvelou chuťou Podravka Ajvaru. Určite si ju zamilujete.

  • Hovädzie líčka na víne s polentou

    Hovädzie líčka na víne s polentou

    Hovädzie líčka umyjeme, osušíme, nakrájame na väčšie kúsky, osolíme, okoreníme, zalejeme asi 100 ml červeného vína a necháme 30 minút marinovať. Cibuľu opražíme dozlata, pridáme marinované mäso, pretlak, soľ a korenie.

  • Rizoto z Kalábrie (fotorecept)

    Rizoto z Kalábrie (fotorecept)

    Dnes som potrebovala niečo rýchle navariť, napokon to nebolo až tak rýchle :) Veľmi chutná kombinácia kuracích pŕs, paprík, ryže a červeného vína, recept koluje po internete.

  • Farebný raw šalát s rukolou a kešu dresingom (fotorecept)

    Farebný raw šalát s rukolou a kešu dresingom (fotorecept)

    Recept od Radka Látala, ktorý si vyskúšali výhercovia októbrového kola našej súťaže Varíme s Varechou v škole varenia - Radosť variť v bratislavskom Poluse.

  • Bravčové „souvlaki“ s pitou a so šalátom

    Bravčové „souvlaki“ s pitou a so šalátom

    Suvlaki (gr. Σουβλάκι) je obľúbené grécke jedlo, pozostávajúce z malých kúskov mäsa a niekedy aj zeleniny, grilovaných na špajdli. Podáva sa na špajdli, z ktorej sa priamo je, prípadne v sendviči pita spolu...

  • Zeleninová směs s vařeným kuřecím masem (fotorecept)

    Zeleninová směs s vařeným kuřecím masem (fotorecept)

    Málo času hodně práce a vařit se musí. Tak jsem fotil a nepřidával, protože nebyl čas. Ale už je lépe a tak mám malou zásobu receptíků a tady jsou. Tak jsem potřeboval dobrý kuřecí vývar...

  • Chutná zapečená fazuľa

    Chutná zapečená fazuľa

    Komerčný recept
    Šťavnatú misu plnú pikantných ingrediencií vrátane pikantného Ajvaru Podravka môžete podávať ako hlavné jedlo alebo ako prílohu ku klobáse alebo k pečenému mäsu.

  • Biela ryba s fazuľou

    Biela ryba s fazuľou

    Komerčný recept
    Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

  • Cuketovy relish (fotorecept)

    Cuketovy relish (fotorecept)

    Tento relish je vhodny tak k masu, hamburgeru, ako aj len jednoducho na chlieb s maslom, pastekov, alebo syrokremom. Recept som dostal uz davnejsie na jednej farme v Ontariu. Drobnu upravu, ktoru...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist