Šalát z červenej a bielej fazule z konzervy
Nestíhala som fotopostup, tak aspoň recept si ukladám.
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 konzervy |
|
1 konzerva |
|
1 konzerva |
|
6 ks |
|
1 bal. |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
1 ČL |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Fazuľu z konzervy vysypeme na sitko a necháme odtiecť. Čili fazuľu aj opláchneme vodou. Fazuľu dáme do veľkej misy. Pridáme papriky nakrájané na pásiky, na kolieska nakrájanú jarnú cibuľku a na malé kocky nakrájané tofu. Pridáme soľ, cukor, olej a ocot, dobre premiešame a máme šalát hotový. Dozdobíme nakrájanou petržlenovou vňaťou a pažítkou.
Diskusia k receptu