redakcia fotka

@redakcia

redakciaBratislava5810 dní na Vareche
Pod touto prezývkou komunikuje tím ľudí okolo Varecha. sk s používateľmi portálu. Ak nám chceš niečo odkázať, použi funkciu "Upozorni admina" alebo nám... Viac »
prazdny

Divina špikovaná koreňovou zeleninou

Hlavné jedlá

Mrkvu a zeler ošúpeme a nakrájame na tenké hranolčeky, ktoré sa dajú pripevniť do špikovacej ihly....

prazdny

Falafel z fazule mungo na chlebovej placke

Bezmäsité jedlá

Falafel, čo je akási vegetariánska verzia fašírok, sa tradične pripravuje z cícera, ale lahodný bude aj z fazule mungo....

prazdny

Koláč Tres Leches

Koláče

Tento koláč síce pochádza z Južnej Ameriky, ale je mimoriadne obľúbený aj kanárskom ostrove Tenerife....

prazdny

Tyčinky z dubajskej čokolády

Dezerty

"Moja dubajská čokoláda určite nie je príliš sladká, čo ocenili všetci, ktorí si na nej...

prazdny

Čerešňová štrúdľa

Koláče

Túto štrúdľu Katka Brychtová ochutnala počas nakrúcania Naj dedinka Slovenska.

prazdny

Kefírový koláč pečený vo forme na srnčí chrbát

Koláče

Keď budete popíjať kefír, vyskúšajte vliať jeden pohárik do cesta na koláč. Bude rovnako svieži...

prazdny

Jogurtové minibábovky s kakaom

Koláče

Perfektný hustý smotanový jogurt kakaové bábovčičky krásne zvláčni. Hneď sa do nich zahryznite, pochopíte, ...

prazdny

Šalát z naklíčenej fazule mungo s mangom

Bezmäsité jedlá

Neuveriteľne šťavnatá zmes klíčkov a sladkého ovocia je to najlepšie, čo si môžeme v jarnom období...

prazdny

Krehký obrátený šalotkový koláč

Bezmäsité jedlá

Famózny koláč s paradajkovo-rukolovým šalátom, vhodný aj na večeru.

prazdny

Ovocné tartaletky

Dezerty

Fantastické tartaletky od víťaza štvrtej série cukrárskej šou Pečie celé Slovensko, Pavla Nikova.

prazdny

Základný recept na krehké cesto

Dezerty

Príprava krehkého cesta je veľmi jednoduchá, ale musíte dodržať pár pravidiel, aby bolo skutočne krehké...

prazdny

Jarné rizoto s hráškom a bylinkovým olejom

Bezmäsité jedlá

Toto rizoto je skvelým spojením chutí aj štruktúr.

prazdny

Mrkvová torta podľa Katky Brychtovej

Torty

Na mrkvovú tortu som spočiatku hľadela s nedôverou. Dá sa vôbec urobiť dobrá torta zo zeleniny? Veru áno!...

prazdny

Čučoriedkové rezy s bielou čokoládou a kyslou smotanou

Dezerty

Vynikajúci zákusok od víťaza štvrtej série cukrárskej šou Pečie celé Slovensko, Pavla Nikova.

prazdny

Omáčka mojo rocho (červená omáčka)

Bezmäsité jedlá

Studená omáčka mojo rocho sa podáva na španielskom ostrove Tenerife k zemiakom papas arrugadas.

prazdny

Omáčka mojo verde (zelená omáčka)

Bezmäsité jedlá

Omáčka mojo verde sa na ostrove večnej jari - Tenerife, servíruje k zemiakom vareným v šupke...

prazdny

Papas arrugadas - varené zemiaky z ostrova Tenerife

Bezmäsité jedlá

Toto je to jedna z najtypickejších špecialít, aké môžete ochutnať na španielskom ostrove Tenerife. Papas...

prazdny

Nátierka z pečenej mrkvy s gréckym jogurtom

Bezmäsité jedlá

Tepelne spracovaná mrkva má jemnú, ľahko sladkastú chuť. Hustý grécky jogurt jej dodá svieži nádych....

prazdny

Laskonky podľa Jožky Zaukolcovej

Dezerty

Obľúbený zákusok v podaní cukrárky a porotkyne šou Pečie celé Slovensko Jozefíny Zaukolcovej.

prazdny

Punčové rezy s malinovým rozvarom

Dezerty

Tieto punčové rezy sú pripravené bez farbív a umelých aróm.

prazdny

Jednoduchá piškótová roláda s jahodovým džemom

Dezerty

Ak ste na sviatky nestihli ešte nič upiecť, túto roládu naplnenú chutným džemom budete mať hotovú...

prazdny

Hebučké linecké koláčiky

Dezerty

Drobné pečivo z lineckého cesta na veľkonočnú nôtu.

prazdny

Šalát zo špaldových krúp s vajíčkom a grilovaným syrom

Bezmäsité jedlá

Špaldové krúpy sú lepšie stráviteľné ako jačmenné a obsahujú zložité sacharidy, ktoré sa postupne uvoľňujú a dlho dodávajú energiu....

prazdny

Základný biskvit bez kypriaceho prášku

Dezerty

Upečený biskvit môžete použiť na prípravu rolád, rôznych rezov, ale napríklad aj ako náhradu za...

prazdny

Omeleta so šunkou a syrom na chrumkavom chlebe

Večera

Trúfame si povedať, že táto verzia omelety je perfektná. Všetky chute a štruktúry sa dopĺňajú....