« November |
December 2024 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
Odolná trinástka: Výborné recepty na trvanlivé vianočné koláče, ktoré vám vydržia až do Silvestra
Koláče bez háklivého krému len tak ľahko nepodľahnú skaze.
Pečie celé Slovensko: Zabudnutý dezert spod Tatier. Súťažiaci o ňom ani nepočuli a čo vy, poznáte Lohengrin?
Zákusok s tajomným názvom, pečené broskyne ako živé a stavby z páleného cukru.
V dnešnej epizóde sladkej šou sa budú zo zabudnutia vyťahovať staré recepty, o niektorých finalisti ani nechyrovali.
Ako sa zrodil príbeh Karpatského brandy Špeciál. Kto ho raz ochutná, tomu vstúpi do srdca
Len jedna vinárska firma sa môže pochváliť značkami, ktoré pozná vari každý na Slovensku. Šumivé víno Hubert sa na budúci rok dožije dvesto rokov a KBŠ - Karpatské brandy Špeciál oslávi o tri roky šesťdesiatku "Bez prvej legendy by sa nenarodila druhá. V oboch je odtlačok slovenských vinohradov a talentu ľudí, ktorí stáli pri ich zrode," vraví Peter Krúpa, riaditeľ Hubert J. E. Sereď.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: