prazdny

Medové rezy

Dezerty

Táto verzia je výsledkom spojenia jedného staršieho receptu z časopisu a mojich jemných úprav. Už sa mi osvedčila, takže ju posúvam ďalej....

prazdny

Farebná cukrová poleva a podrobný návod na zdobenie medovníkov

Dezerty

Sviatočnému pečivu kraľujú tradičné medovníčky, ktoré sú najkrajšie ozdobené cukrovou polevou....

prazdny

Rýchle cestoviny s medvedím cesnakom

Cestoviny

Chuť cesnaku mám veľmi rada a obľúbila som si aj cestoviny. Od kolegyňky som dostala pastu...

prazdny

Medové zemiakové rezy

Koláče

Fajný recept z tých babičkovských receptov, ktoré oprašujem.

prazdny

Trhací chlebík s medvedím cesnakom a parmezánom

Chlieb

Je sezóna medvedieho cesnaku a ja som od kolegynky dostala viazaničku, tak som skúsila takúto fajnotu....

prazdny

Medová torta s kakaom a mascarpone

Torty

Korpus: Do misky som rozbila 4 vajcia, pridala som med a začala som šľahať. Šľahala...

prazdny

Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom

Bezmäsité jedlá

Túto jednoduchú a výbornú nátierku som pripravila potom, ako som po prvýkrát túto jar objavila úžasný...

prazdny

Medová torta

Torty

Tuk na pečenie, med, smotanu dáme do misky, pridáme kakao, vajce a v...

prazdny

Krémové rezy so želé piškótami a s medovinou

Dezerty

Na tento víkend som pripravila krémové rezy, ktoré som plnila želé piškótami a ochutila medovinou.

prazdny

Medové rezy s banánom

Dezerty

Korpus s medovou chuťou. Chuťou pripomína medovník, len je vzdušnejší.

prazdny

Kuracie prsia s medvedím cesnakom a tvarohovo-zemiakovými ňokmi

Kuracie mäso

Recept je inšpirovaný receptom od Jarda Žideka z relácie Nebíčko v papuľke.

prazdny

Zázvorové medovníčky

Dezerty

Na tento recept som sa odhodlavala už pár rokov. Recept pochádza s knižky Med a jeho...

prazdny

Torta medový krémeš

Torty

Medové pláty, vanilkový krém a lahodná šľahačka, tomu sa nedá odolať. Medový krémeš povýšený...

prazdny

Žemličkový bylinkový chlieb

Raňajky

Sezóna medvedieho cesnaku práve začína, tak ju treba využiť napríklad na takýto trhací bylinkový chlieb.

prazdny

Citrónovo-pomarančová limonáda

Nápoje

Kúpila som medovku s vôňou mandarínky. Prvé lístky dochutili limonádu...

prazdny

Rýchle pagáče s medvedím cesnakom

Slané chuťovky

Pagáče bez kysnutia, ozaj rýchle

prazdny

Medovo-orechové rezy

Dezerty

Fantastická chuť medovo-orechová.

prazdny

Mäkké medovníčky

Dezerty

Pre tých, čo majú málo času. Je to jednoduché pečenie fajnových a hneď mäkkých medovníkov...

prazdny

Medová torta

Torty

Vajce, cukor, med a maslo za stáleho miešania rozpustíme vo vodnom kúpeli a miešane do...

prazdny

Medové okaté rezy

Dezerty

Jeden recept na okaté rezy tu už mám, ale tie som robila s makovou plnkou...

prazdny

Kuracie stripsy v praclíkovej kruste s medovo-horčicovým dipom podľa Mariána Myjavca

Kuracie mäso

Influencer Marián Myjavec, známy ako Muž v zástere, nám predviedol dokonalú pánsku jazdu do 15...

prazdny

Kuskus na sladko

Dezerty

Potrebujete rýchlo nejakú sladkú dobrotu a nechce sa vám piecť? Vyskúšajte kuskus, ktorý chutí nielen slaný,...

prazdny

Medvedí cesnak - raňajky, obed, večera

Kuracie mäso

Sezóna medvedieho cesnaku vrcholí, a tak som ho mala na raňajky, obed aj večeru...

prazdny

Voňavé perníkové venčeky

Dezerty

Nádherne voňavé, po upečení chrumkavé a na oko lákavé....

prazdny

Pečená maslová tekvica na sladko

Bezmäsité jedlá

Tekvicu najprv umyjeme, vyberieme semiačka, rozkrájame na mesiačiky, ktoré rozložíme na plech s papierom...

prazdny

Amadine

Dezerty

Recept som dostala e-mailom od rumunskej priateľky. Tento zákusok je variabilný. Možete ho robiť z...

prazdny

Capunti so smrčkom a medvedím cesnakom

Cestoviny

Ak náhodou na jarnej prechádzke narazíte na smrčky, určite si ich nazbierajte. Aj napriek ich...

prazdny

Banánové medovníky

Dezerty

Rada skúšam nové recepty a tento som našla pred pár dňami na internete, tak som ich...

prazdny

Medovníky z časopisu z roku 1997

Dezerty

Tieto medovníky robíme už roky a sú pre nás najlepšie. Ak ešte nemáte, kľudne sa...

prazdny

Pečené rebierka marinované v čiernom pive

Bravčové mäso

Rebierka nakrájame na porcie a pridáme všetky ingrediencie, premiešame a dáme piecť na 160 °C domäkka.

prazdny

Perníčky, které jsou hned měkké

Dezerty

Uděláme těsto a dáme ho do lednice přes noc. Pak vyválíme a vykrájíme tvary. Upečeme na...

prazdny

Medovo-orechové rožteky

Dezerty

Med a maslo mierne nad parou ohrejeme, pridáme vajce a žĺtok.

prazdny

Medovo-citrónové jednohubky

Dezerty

Pôvodný recept na koláčiky som mala z časopisu, ale príkro sladkú karamelovú plnku som zamenila za...

prazdny

Gnocchi s pestom z medvedieho cesnaku a opečenými paradajkami

Cestoviny

V panvici na olivovom oleji opečieme rozpolené cherry paradajky, zakvapneme bielym vínom a zalejeme smotanou, ochutíme...