Foto: hviera
Pagáče bez kysnutia, ozaj rýchle
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zmäknuté maslo zmiešame s tvarohom (taký ten teglikový je najlepší) a s múkou. Pridáme soľ a nakrájaný medvedí cesnak.
- 2
Cesto odložíme do chladničky na minimálne pol hodinu.
- 3
Z cesta vykrajujeme pagáče, pečieme na 180 stupňoch, približne 30 minút, závisí či máme radšej prepečenejšie alebo skôr menej :)
Tiež pagáče:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
áno, áno, ospravedlňujem sa, pôvodný recept mám s bryndzou, tam moc soli netreba. doplním.