Rýchle cestoviny s medvedím cesnakom
Chuť cesnaku mám veľmi rada a obľúbila som si aj cestoviny. Od kolegyňky som dostala pastu z medvedieho cesnaku (medvedí cesnak rozmixovaný s olivovým Zobraziť celý popisChuť cesnaku mám veľmi rada a obľúbila som si aj cestoviny. Od kolegyňky som dostala pastu z medvedieho cesnaku (medvedí cesnak rozmixovaný s olivovým olejom, soľou a trochou klasického cesnaku), takže keď sa mi nechcelo dlho stáť pri sporáku, pripravila som toto jednoduché, ale chutné jedlo.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente (na skus) a scedíme - malé množstvo vody odložíme bokom.
- 2
 Pastu z medvedieho cesnaku (medvedí cesnak môžeme nahradiť inými bylinkami - napr. bazalkou, petržlenovou či mrkvovou vňaťou a podobne) rozmiešame s trochou vody z cestovín, pridáme k uvareným a scedeným cestovinám, premiešame, pridáme pokrájané paradajky, premiešame, posypeme strúhaným parmezánom a hneď podávame. Jednoduché, rýchle a chutné papaníčko.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu