Rýchle cestoviny s medvedím cesnakom
Foto: siuuu
Chuť cesnaku mám veľmi rada a obľúbila som si aj cestoviny. Od kolegyňky som dostala pastu z medvedieho cesnaku (medvedí cesnak rozmixovaný s olivovým Zobraziť celý popisChuť cesnaku mám veľmi rada a obľúbila som si aj cestoviny. Od kolegyňky som dostala pastu z medvedieho cesnaku (medvedí cesnak rozmixovaný s olivovým olejom, soľou a trochou klasického cesnaku), takže keď sa mi nechcelo dlho stáť pri sporáku, pripravila som toto jednoduché, ale chutné jedlo.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente (na skus) a scedíme - malé množstvo vody odložíme bokom.
- 2
Pastu z medvedieho cesnaku (medvedí cesnak môžeme nahradiť inými bylinkami - napr. bazalkou, petržlenovou či mrkvovou vňaťou a podobne) rozmiešame s trochou vody z cestovín, pridáme k uvareným a scedeným cestovinám, premiešame, pridáme pokrájané paradajky, premiešame, posypeme strúhaným parmezánom a hneď podávame. Jednoduché, rýchle a chutné papaníčko.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu