Gnocchi s pestom z medvedieho cesnaku a opečenými paradajkami
Rastislav Krampl
hlavný šéfkuchár Trabisch Catering v Rakúsku, 19. apríla 2021
hlavný šéfkuchár Trabisch Catering v Rakúsku, 19. apríla 2021
Foto: Kerstin Reiger
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g |
|
2 PL |
|
8 ks |
|
50 ml |
|
350 ml |
|
2 PL |
|
|
|
|
|
Na servírovanie: | |
1 PL |
|
(alebo grana padano) |
|
čerstvá (lístky) |
|
Postup
-
1
V panvici na olivovom oleji opečieme rozpolené cherry paradajky, zakvapneme bielym vínom a zalejeme smotanou, ochutíme soľou a pridáme pesto z medvedieho cesnaku.
- 2
Necháme prevrieť asi 2–3 minúty a pridáme ešte teplé uvarené gnocchi. Spolu s omáčkou necháme riadne prevrieť a servírujeme na taniere.
- 3
Dokončíme kvapkami pesta z medvedieho cesnaku, drveným čiernym korením z mlynčeka, lístkami bazalky a hoblinami parmezánu.
Tiež gnocchi:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu