Bryndzová nátierka
Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom

tince - bez fotkytince, 22. marca 2020
Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom
Foto: tince

Túto jednoduchú a výbornú nátierku som pripravila potom, ako som po prvýkrát túto jar objavila úžasný medvedí cesnak a využila ho v kombinácii s jednoduchými surovinami, ktoré som mala doma v chladničke. Táto lahodná, zdravá a rýchla pomazánka poteší milovnikov byliniek a takisto všetkých domácich labužníkov. Dobrú chuť.

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 menšia miska
100 g
50 g (Philadelphia)
50 g
1 PL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Medvedí cesnak pokrájame nadrobno a zmiešame s olivovým olejom.

  2. 2

    Pridáme bryndzu, krémový syr, obyčajné maslo a smotanu. Suroviny poriadne rozpučíme a miešame až kým sa nátierka nespojí.

  3. 3

    Podľa chuti pridáme trošku mletého čierneho korenia a nátierku mame hotovú.

  4. 4

    Podávame s chlebíkom alebo s hriankami. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu


Jeden komentár