Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom
Foto: tince
Túto jednoduchú a výbornú nátierku som pripravila potom, ako som po prvýkrát túto jar objavila úžasný medvedí cesnak a využila ho v kombinácii s Zobraziť celý popisTúto jednoduchú a výbornú nátierku som pripravila potom, ako som po prvýkrát túto jar objavila úžasný medvedí cesnak a využila ho v kombinácii s jednoduchými surovinami, ktoré som mala doma v chladničke. Táto lahodná, zdravá a rýchla pomazánka poteší milovnikov byliniek a takisto všetkých domácich labužníkov. Dobrú chuť.
porcie
príprava
Postup
-
1
Medvedí cesnak pokrájame nadrobno a zmiešame s olivovým olejom.
- 2
Pridáme bryndzu, krémový syr, obyčajné maslo a smotanu. Suroviny poriadne rozpučíme a miešame až kým sa nátierka nespojí.
- 3
Podľa chuti pridáme trošku mletého čierneho korenia a nátierku mame hotovú.
- 4
Podávame s chlebíkom alebo s hriankami. Dobrú chuť!
Tiež bryndzová nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu