Foto: anad
Rada skúšam nové recepty a tento som našla
pred pár dňami na internete, tak som ich musela upiecť. Sú menej
sladké, keďže do nich Zobraziť celý popisRada skúšam nové recepty a tento som našla
pred pár dňami na internete, tak som ich musela upiecť. Sú menej
sladké, keďže do nich nejde cukor a príjemne banánové.
Zdroj: Internet
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Maslo, med a vajce spolu vyšľaháme.
- 2
Pridáme popučené banány, múku so sódou bikarbónou, s perníkovým korením a so soľou.
- 3
Vypracované cesto uložíme do chladničky minimálne na 4 hodiny.
- 4
Cesto vyvaľkáme a povykrajujeme medovníky, ktoré uložíme na plech a pečieme pri 200 °C cca 6-7 minút.
Tiež medovníky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tieto sú mäkkučké, nie sú veľmi sladké to je pravda, ale chuť banánov je dosť vyrazná. Len v pôvodnom recepte bol namiesto sódy bikarbony prášok do pečiva. Do medového cesta dávam vždy radšej sódu lebo je ťažšie a prášok ho tak dobre nenakyprí
Ajajaj ten kôš si to nezaslúžil. Môj názor.
Ze všeho se dají udělat nepečené kuličky, s fantazií využít co dům dal. Pokud je upečené cukroví, které nechutná, jde podrvit, přidat máslo, cukr, orechy, sušené ovoce či nakladané višně, ochutit kakaom, rumom, kávou apod.... a to by bylo aby nevyšly gulky. Teď už nic.