Pečené bravčové rebierka
Pečené bravčové rebierka

Pečené rebierka marinované v čiernom pive

Ivan Štefula
šéfkuchar penziónu Formula v Trenčíne, 12. júla 2018
Pečené rebierka marinované v čiernom pive
Foto: Pravda-Ľuboš Pilc
4
porcie
90-120 minút
príprava

Suroviny

850 g (mäsité)
20 g
2 l
200 g
100 g
200 g




Postup

  1. 1

    Rebierka nakrájame na porcie a pridáme všetky ingrediencie, premiešame a dáme piecť na 160 °C domäkka.

  2. 2

    Pred dokončením zvýšime teplotu na 200 °C a chvíľu zapečieme, aby rebierka chytili farbu. Môžeme podávať napríklad s vyprážanými cibuľovými krúžkami a dobre vychladeným pivom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia