Pečené rebierka marinované v čiernom pive
Ivan Štefula
šéfkuchar penziónu Formula v Trenčíne, 12. júla 2018
šéfkuchar penziónu Formula v Trenčíne, 12. júla 2018
Foto: Pravda-Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
90-120 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Rebierka nakrájame na porcie a pridáme všetky ingrediencie, premiešame a dáme piecť na 160 °C domäkka.
- 2
Pred dokončením zvýšime teplotu na 200 °C a chvíľu zapečieme, aby rebierka chytili farbu. Môžeme podávať napríklad s vyprážanými cibuľovými krúžkami a dobre vychladeným pivom.
Tiež bravčové rebierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu