Pečené rebierka marinované v čiernom pive
Ivan Štefula
šéfkuchar penziónu Formula v Trenčíne, 12. júla 2018
šéfkuchar penziónu Formula v Trenčíne, 12. júla 2018

Foto: Pravda-Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
90-120 minút
príprava
príprava
Suroviny
850 g (mäsité) |
|
|
|
|
|
20 g |
|
2 l |
|
200 g |
|
100 g |
|
200 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Rebierka nakrájame na porcie a pridáme všetky ingrediencie, premiešame a dáme piecť na 160 °C domäkka.
- 2
Pred dokončením zvýšime teplotu na 200 °C a chvíľu zapečieme, aby rebierka chytili farbu. Môžeme podávať napríklad s vyprážanými cibuľovými krúžkami a dobre vychladeným pivom.
Tiež bravčové rebierka:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre