Recepty, kde je tymián
Moje ratatouille - diétna verzia
Názov moje preto, lebo existuje more verzií prípravy tohoto jedla, ako inšpirácia mi určite slúžil...
Netradičná víkendová krkovička
Mäsko je šťavnatučké, zemiačiky chrumkavé a hrušky fantastické...
Pstruh z Gave
V našich končinách je to menej známa úprava pstruha, ale nesporne veľmi chutná. Recept...
Špaldové scones s bylinkami a parmezánom
Scones je britské pečivo a vo svete sa jedáva asi ako naše žemle či rožky. Na...
Domáce rezance s hovädzím
... široké domáce rezance so špenátom a lupienkami hovädzieho mäsa na tymiáne. Na vareche je toľko...
Jahňací hrebienok s whisky dresingom
Jahňací hrebienok osolíme a okreníme, a v celku opekáme asi tri minúty zo všetkých strán, ...
Diviačie stehno s malinami
Stehno na noc vložíme do marinády (olej, soľ, korenie, bylinky, 1 dl červeného...
Jelení guláš s knedľou
Jelenie plece očistíme, nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Na masti speníme cibuľu do...
Morčacie so slivkami
Tento recept som našiel na dovolenke v Mariánskych Lázňach v jednom časopise. Keďže mám rád recepty...
Závitky z lososa
Veľmi som chcela ochutnať doma pripraveného lososa, tak sme si s priateľom ako nedeľný obed uvarili...
Sviečková na smotane
Recept pochádza z http://dobrejedlo. pluska. sk/dobre-jedlo/clanky/hydina/svieckovica-
smotane. html
Je skvelý a jednoduchý na prípravu.
Lapin - paquets - králik v balíčku
Blíži sa Veľká noc, hľadala som a našla som tento francúzsky recept na úpravu králika...
Bravčové paličky s prosciutom a pečenými zemiakmi
Jednoduché, a veľmi chutné jedlo. A keby už tak boli nové zemiačky a domáce...
Rezne pod perinou
Tieto rezne sú výborné, šťavnaté, vhodné aj na slávnostné príležitosti.
Kačacie prsia na vidiecky spôsob
Ďalší z mojich obľúbených receptov som totiž vyznávač jednoduchých ale zato efektných jedál a toto je jedno...
Plnený pstruh na izraelský spôsob
Pstruhy opláchneme v studenej vode, osušíme, osolíme, posypeme čiernym korením a pokvapkáme čerstvou citrónovou...
Yorkshirský puding ako príloha k pečenému hovädziemu
Táto príloha k pečenému hovädziemu mäsu je u nás menej známa, rovnako ako samotné pečené hovädzie...
Francúzsky králičí bonne femme
Na rozpálenom oleji restujeme osolené a korenené mäso, kým sa nezavrie. Mäso vyberieme a odložíme....
Srnčí chrbát s pečenou zeleninou so zelerovým pyré
Srnčí chrbát odblaníme, osolíme, okoreníme, pridáme olej a necháme vcelku odstáť aspoň 24 hodín....
Roláda s mletého mäsa
Na roláde z mletého mäsa sa nedá nič pokaziť , ani nič objavného pri realizácií vymyslieť. Tak...
Burgundské hovädzie
Na oleji opečieme na väčšie kúsky nakrájané hovädzie mäso, na kocky nakrájanú slaninu, mrkvu, ...
Kuracie stehná a klobáska s ryžou- eintopf
Ak nám klasické kuracina lezie "hore krkom" tak pri varení prejdeme na trošku inú chuť a chuťové...
Pikantné srdce na smotane
Trochu som pozmenila recept starej mamy, mám rada výraznejšie chute.
Mäsové guľky so zeleninou a cestovinami - parný hrniec
Parní hrnec mám už skoro rok a stále k sobě nemůžeme najít cestu, rozhodla jsem se...
Jahňacie kocky na zelenine
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané jahňacie mäso, podlejeme asi 2...
Špagety s mletým mäskom:)
fajnove, nám doma chutili, také cesnakové, manzel mi ich pochválil, a čo poviete...
Kurča na masle s pučenými zemiakmi
Najprv si pripravíme bylinkové maslo , ktorým budeme potierat kurča.
Bolonské špagety
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode za občasného miešania al dente. Vodu scedíme a špagety ...
Kurča na cesnaku
Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno a orestujeme do zlata na slanine. Potom preložíme do nádoby na...
Pečený bravčový bôčik s piperade
Rúru nastavíme na 225 oC, aby sa vyhriala. Bôčik umyjeme a osušíme. Kus s...

Moje ratatouille - diétna verzia
Názov moje preto, lebo existuje more verzií prípravy tohoto jedla, ako inšpirácia mi určite slúžil...

Netradičná víkendová krkovička
Mäsko je šťavnatučké, zemiačiky chrumkavé a hrušky fantastické...

Pstruh z Gave
V našich končinách je to menej známa úprava pstruha, ale nesporne veľmi chutná. Recept...

Špaldové scones s bylinkami a parmezánom
Scones je britské pečivo a vo svete sa jedáva asi ako naše žemle či rožky. Na...

Domáce rezance s hovädzím
... široké domáce rezance so špenátom a lupienkami hovädzieho mäsa na tymiáne. Na vareche je toľko...

Jahňací hrebienok s whisky dresingom
Jahňací hrebienok osolíme a okreníme, a v celku opekáme asi tri minúty zo všetkých strán, ...

Diviačie stehno s malinami
Stehno na noc vložíme do marinády (olej, soľ, korenie, bylinky, 1 dl červeného...

Jelení guláš s knedľou
Jelenie plece očistíme, nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Na masti speníme cibuľu do...

Morčacie so slivkami
Tento recept som našiel na dovolenke v Mariánskych Lázňach v jednom časopise. Keďže mám rád recepty...

Závitky z lososa
Veľmi som chcela ochutnať doma pripraveného lososa, tak sme si s priateľom ako nedeľný obed uvarili...

Sviečková na smotane
Recept pochádza z http://dobrejedlo. pluska. sk/dobre-jedlo/clanky/hydina/svieckovica- smotane. html Je skvelý a jednoduchý na prípravu.

Lapin - paquets - králik v balíčku
Blíži sa Veľká noc, hľadala som a našla som tento francúzsky recept na úpravu králika...

Bravčové paličky s prosciutom a pečenými zemiakmi
Jednoduché, a veľmi chutné jedlo. A keby už tak boli nové zemiačky a domáce...

Rezne pod perinou
Tieto rezne sú výborné, šťavnaté, vhodné aj na slávnostné príležitosti.

Kačacie prsia na vidiecky spôsob
Ďalší z mojich obľúbených receptov som totiž vyznávač jednoduchých ale zato efektných jedál a toto je jedno...

Plnený pstruh na izraelský spôsob
Pstruhy opláchneme v studenej vode, osušíme, osolíme, posypeme čiernym korením a pokvapkáme čerstvou citrónovou...

Yorkshirský puding ako príloha k pečenému hovädziemu
Táto príloha k pečenému hovädziemu mäsu je u nás menej známa, rovnako ako samotné pečené hovädzie...

Francúzsky králičí bonne femme
Na rozpálenom oleji restujeme osolené a korenené mäso, kým sa nezavrie. Mäso vyberieme a odložíme....

Srnčí chrbát s pečenou zeleninou so zelerovým pyré
Srnčí chrbát odblaníme, osolíme, okoreníme, pridáme olej a necháme vcelku odstáť aspoň 24 hodín....

Roláda s mletého mäsa
Na roláde z mletého mäsa sa nedá nič pokaziť , ani nič objavného pri realizácií vymyslieť. Tak...

Burgundské hovädzie
Na oleji opečieme na väčšie kúsky nakrájané hovädzie mäso, na kocky nakrájanú slaninu, mrkvu, ...

Kuracie stehná a klobáska s ryžou- eintopf
Ak nám klasické kuracina lezie "hore krkom" tak pri varení prejdeme na trošku inú chuť a chuťové...

Pikantné srdce na smotane
Trochu som pozmenila recept starej mamy, mám rada výraznejšie chute.

Mäsové guľky so zeleninou a cestovinami - parný hrniec
Parní hrnec mám už skoro rok a stále k sobě nemůžeme najít cestu, rozhodla jsem se...

Jahňacie kocky na zelenine
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané jahňacie mäso, podlejeme asi 2...

Špagety s mletým mäskom:)
fajnove, nám doma chutili, také cesnakové, manzel mi ich pochválil, a čo poviete...

Kurča na masle s pučenými zemiakmi
Najprv si pripravíme bylinkové maslo , ktorým budeme potierat kurča.

Bolonské špagety
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode za občasného miešania al dente. Vodu scedíme a špagety ...

Kurča na cesnaku
Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno a orestujeme do zlata na slanine. Potom preložíme do nádoby na...

Pečený bravčový bôčik s piperade
Rúru nastavíme na 225 oC, aby sa vyhriala. Bôčik umyjeme a osušíme. Kus s...