Diviačie mäso s medom a bylinkami fotorecept

ailuj82 - fotkaailuj82, 11. júna 2011
Diviačie mäso s medom a bylinkami (fotorecept)
Foto: ailuj82

Inšpirovala som sa: http://varecha.pravda.sk/recepty/diviacie-maso-na-vine-s- medom/1715-recept.html

Suroviny

700 g
1 PL
Omáčka:
3 PL
100 ml
1 PL
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso očistíme a umyjeme /ja som mala menšie kusy, ale môže byť aj 1 veľký kus/. Vložíme do zapekacej misy, posolíme a zasypeme rascou. Necháme odstáť v chladničke aspoň 2 hod. Potom mäso upečieme takmer do mäkka.

    Diviačie mäso s medom a bylinkami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do menšieho hrnca dáme olej a orestujeme na nakrájaný zeler. Pridáme džús, ocot, med a bylinky. Na miernom ohni varíme 15-20 min. Omáčku scedíme a vylejeme na mäso.

    Diviačie mäso s medom a bylinkami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Upečieme do mäkka.

    Diviačie mäso s medom a bylinkami (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Servírujeme napríklad s hráškovou ryžou, mäso posypeme slnečnicovými semiačkami a polejeme výpekom. Mäsko je úplne lahodné :)

    Diviačie mäso s medom a bylinkami (fotorecept) - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Diviačie mäso, Jedlá z diviny, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu


Jeden komentár
zaujimave s tym džusom , dobre to vyzera :-)