Medové krídelká v pivovej omáčke
Ján Petrovka
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 17. júla 2011
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 17. júla 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
90 minút
príprava
príprava
30-35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté krídelká marinujeme v marináde z medu, masla, piva, zázvoru, tymianu a červenej cibuľky. Necháme zhruba hodinu odstáť.
- 2
Z koreňovej zeleniny, červenej cibuľky a oleja pripravíme základ na omáčku, do ktorého pridáme bobkový list, citrón, pivo, horčicu, soľ a brusnice.
- 3
Krídelká upečieme v rúre a pred podávaním prelievame hotovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu