Mediteránske grilované všeličo

afataga - fotkaafataga, 31. júla 2011
Mediteránske grilované všeličo
Foto: afataga

Spomienka na teplo

40 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

 tenké plátky
marináda:
  kto chce




Postup

  1. 1

    Deň vopred naložím krkovičku a prsia do marinady, nesolím !!! soľ vyťahuje z masa šťavu. Použila som všetky bylinky čerstvé zo záhonu. Prsia som nakrajala na také kúsky, aby sa dali obaliť do slaniny

    Mediteránske grilované všeličo - obrázok 1
  2. 2

    Pred grilovaním som maso osolila, kúsky pŕs zabalila do slaniny a napichala na ihly, ale mala som málo slaniny, tak som striedala s nezabalenými, vôbec to vo finále nevadilo

    Mediteránske grilované všeličo - obrázok 2
  3. 3

    Ešte pred tým som urobila grécky šalát a potom sa maso griluje aj s cuketou a potiera zvyšnou marinádou

    Mediteránske grilované všeličo - obrázok 3
  4. 4

    Potom už len papkať so šalátom a chlebíkom alebo pečivom

Diskusia k receptu

dorisa
Škoda, že leje, hneď by som išla grilovať.
eviana
@afataga... z toho úvodného fota si zvyšok požrala? Keď na to pozriem sama mám málo, bo fajné to mohlo byť :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia