Krídelká v paprike a paradajkách

Miloš Červenka
šéfkuchár hotela Satel v Poprade, 26. júna 2011
Krídelká v paprike a paradajkách
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
35-40 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
3 ks
20 ks
30 g
15 g
10 g
60 g
2 g
40 g




Postup

  1. 1

    Paradajky narežeme na hrubšie kolieska posolíme a okoreníme. Farebné papriky prerežeme na štvrtky, dáme do nádoby s tukom, pretlačeným cesnakom, tymianom, soľou a korením. Premiešame a zabalíme do alobalu.

  2. 2

    Kuracie krídelká naložíme ako papriky, pridáme grilovacie korenie a grilujeme súčasne s paprikami v alobale.

  3. 3

    Pred dokončením dáme na gril ešte paradajky a všetko súčasne dokončíme. Podávame s chlebom alebo bagetou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia