Krídelká v paprike a paradajkách
Miloš Červenka
šéfkuchár hotela Satel v Poprade, 26. júna 2011
šéfkuchár hotela Satel v Poprade, 26. júna 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
35-40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Paradajky narežeme na hrubšie kolieska posolíme a okoreníme. Farebné papriky prerežeme na štvrtky, dáme do nádoby s tukom, pretlačeným cesnakom, tymianom, soľou a korením. Premiešame a zabalíme do alobalu.
- 2
Kuracie krídelká naložíme ako papriky, pridáme grilovacie korenie a grilujeme súčasne s paprikami v alobale.
- 3
Pred dokončením dáme na gril ešte paradajky a všetko súčasne dokončíme. Podávame s chlebom alebo bagetou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu