Pivová marináda na grilované mäsko

diabambulka - fotkadiabambulka, 8. júna 2011

niečo na grilovačku...

10 minút
príprava

Suroviny

150 ml
2 PL
2-3 kávové lyžičky
2 strúčiky
1 kávová lyžička
1 kávová lyžička
500 g




Postup

  1. 1

    Všetko spolu zmiešame, cesnak prelisujeme a nakrájané mäsko naložíme do pácu najlepšie 12-24 hodín pred grilovaním . A grilujeme a grilujeme a grilujeme :-)))

    Pivová marináda na grilované mäsko - obrázok 1
  2. 2

    PS : Nestíhala som fotiť a tak hlavná fotka je z grilu :-))) Dobrú chuť ...

Diskusia k receptu

paveljrk
Grilované mäso znesie všetko,aj cukrom ho nepokazíš.Záleží len od chutí tých,čo sú pri grile.Vyskúšam aj toto.
peter64
Mate moju krvnú skupinu pridávam do svojej KK keď budem doma tak to vyskúšam chystám sa do prírody grilovať a variť guláš .
evanaaa
Diabambulka, nie je moc cítiť tam to pivo? Raz som totiž robila kurča an piva podľa receptu, ale to kura ako by sa pivom opilo už zaživa, dosť ho bolo cítiť, možno aj preto, že my alkohol, ani pivo, nepijeme. Ale už som chcela vyskúšať párkrát pivnú marinádu, no s čiernym pivom. Ináč, aj táto sa mi páči, preto sa pýtam.
diabambulka
ahoj evanaaa ja som tam to pivo cítila, ale asi možno preto, lebo ja ho nejak zvlášť nepijem, ale chlapi necítili žiadne pivko. No a s tým čiernym pivom je tiež dobrý nápad, to nieje také horké. Napíš či si nabrala odvahu na pivovú marinádu, poprípade ako ste ju vylepšili :-) pekný deň
evanaaa
Diabambulka, ak sa k tomu dostanem, vyskúšam, možno to malé množstvo nebude cítiť.
lyali
Takže grilujeme do zgrilovania :-) Mńa láka tiež viac čierne pivo. Ono mäsko má po akokoľvek pive špecifickú chuť. A do tvojej marinády sa isto šikne :-)
11majka
Já jsem dělala pouze vepřové koleno na černém pivu.Bylo moc dobréAle dělám jakákoliv játra na pivu ,chutná nám pouze na 10 st.Gambrinusu.Dám sem recept:
1/2 kg játer,2 ks střední cibule,3 stroužky česneku,asi 10 dkg slaniny,majoránka sůl a černý mletý pepř,sůl dle chuti a podle hustoty 1 lžíci hl.mouky.
Na oleji osmažíme nakrájenou cibulku,přidáme na kostičky nakrájená játra a slaninu,osmažíme,přidáme česnek nakrájený na slabé plátky,majoránku, pepř a lehce osmažíme.Posypeme moukou a zalijeme asi 1/4 pivem./podle hustoty/Vše na pánvi povaříme. Nakonec ochutíme solí.Podáváme s vařeným bramborem.
Přeju dobrou chuť....
1x sracz




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia