Tatarák z hlivy

Monika Medvecová
šéfkuchárka hotela Plejsy v Krompachoch, 15. mája 2011
Tatarák z hlivy
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 ks, v črievku
1 ks, menšia
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Nadrobno pokrájanú cibuľku opražíme, potom pridáme cesnak. Ďalej pridáme na malé kúsky pokrájané hlivy a podusíme. Dochutíme, pridáme bylinky a na záver primiešame mäkký syr. Podávame na hriankach.

Diskusia k receptu

abend
Šikovný recept, dobrý typ aj na občerstvenie k posedeniu pri vínku, možno skúsim tie huby pred pridaním syra rozmixovať ponorným mixérom.
altyn
Jak jednoduché a určite chutné! .-)))
cica2
aj mne sa recept páči, už je v mojej kk a najbližšie urobím! :)
elekra
Minulý týždeň som robila z hlivy polievku. A včera som tiež na trhu po nej pozerala. Už viem ako ju spravím!
remcula
Líbí se mi recept z hlívy. Já bych rozhodně přidala všechno, co příjde do tataráku, muselo by to být super. Díky za nápad z hlívou!!
roth100
vyskúšam, hlivu mám rada a vyzerá to veľmi dobre :-))
inez75
včera som ho robila,síce bez tymiánu,nezohnala som ho,ale aj bez neho bol vynikajúci..vrelo odporúčam...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia