Recepty, kde je tymián
Voňavý camembert pečený v rúre
Výborný a hlavne veľmi rýchly recept, ktorý sa nám zavďačí fantastickou chuťou. Na
tejto delikatese...
Plnený husací krk na jablkovom čatní
Husací krk opláchneme, očistíme a stiahneme kožu z mäsa – potrebujeme kožu z krku. Kožu...
Talianska bábovka
Sychravé počasie a
nostalgickú náladu vylepší
bábovka na slano s
príchuťou slnečného
Talianska.
Zemiakové rezance s orechovou omáčkou
Rezance: Zemiaky umyjeme a v šupke ich uvaríme domäkka. Necháme vychladnúť, ošúpeme a najemno nastrúhame....
Jelenie stehno s mandľovým papierom
Jelenie stehno osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na oleji. Zalejeme omáčkou demi glace, pridáme...
Bravčové s fazuľou a karotkou
Bravčove. Aj keď pre jeho vysoky obsah tuku, tomuto kúsku mäsa moc nefandím, je...
Bôčik na zelenine a jablkách
Jablková
štrúdľa nám
napadne ako prvá.
Ale napokon nám
nestačia prsty rúk.
Kráľ ovocia totiž
pasuje do dezertov,
ale aj do...
Dúhový pstruh na tekvicovom pyré
Nemám slov... ochutnajte, je to skutočný zážitok. pritom celkom rýchle
Dusené stehienko vo vínovej fazuli
Kuracina je ako maliarske plátno. Môžem k nej pridávať rôzne chute, farby, vône,...
Šťavnatá kuracina s citrónom
Komerčný recept<br />
Ak je kuracie mäso častým hosťom za vašim stolom, tak ho obohaťte o špeciálnu...
Pikantný syr s Hubertom
Pokračovanie druhé, jedlo so sektom. Chuťovka k posedeniu pri pive, alebo víne.
Kura na sekte Hubert
Ostalo nám 3/4 fľaše sektu. Čo s tým urobiť? Tak som spravil kura na ňom...
Plnené „mušle“ vo vínovej omáčke
Slávky dobre umyjeme, otvorené mušle odoberieme. Cibuľu a cesnak očistíme, nakrájame a urestujeme na...
Linguine s teľacím jazykom a so šalviou
Zeleninu na varenie jazyka nakrájame, pridáme zmes korenín a soľ. Zalejeme vodou, povaríme, ...
Pomazánka z pečených rajčat
Velice chutná, více či méně pikantní pomazánka z pečených rajčat.
Srdce na smotane
Jedna z najchutnejších vnútorností je práve srdce, je jedno či hovädzie, bravčové alebo
akékoľvek iné....
Králičie stehno s lievikom rúrkovitým
Zemiaky a mrkvu očistíme. Huby očistíme, sušené namočíme cez noc do vody. Králičie stehná...
Červená repa, quinoa a tymian v nádhernom spojení
Krásne, zdravé, chutné a jednoduché... super kombinácia.
Inšpirácia z webu.
Zajačie stehno na víne so zemiakovým „gratin“
Cibuľu a mrkvu očistíme a nakrájame spolu so zelerom a slaninou na drobné kocky. V kastróle...
Špagety s paradajkovou omáčkou
Jednoduché, rýchle, chutné a ešte aj zdravé vo verzii vegan.
Fettuccine s hubami na smotane
Keď sa mi nechce dlho stáť pri sporáku, príde na rad rýchly vegan recept.
Zubáč s orechovo-mandľovou plnkou
Opečené orechy a mandle nasekáme, pridáme pokrájanú opečenú cibuľu, vajce, pečivo nakrájané na kocky,...
Grilovaná krkovice v lázni
Nejlahodnější maso jaké si můžete připravit. Nejen krkovici. Množství oleje je pouze orientační, je...
Divinová paštéta s brusnicami a červeným vínom
Túto paštétu máme veľmi radi. Je moc dobrá a využívajú sa pri nej aj domáce výrobky....
Sviečkovica s kuskusom a so zeleninou
Očistenú hovädziu sviečkovú sprudka opečieme z každej strany. Osolíme a okoreníme, pridáme bylinku a zabalíme...
Sih na šošovici a lesnom ovocí
Filety zo siha grilujeme na koži na olivovom oleji asi 5 minút a potom ich obrátime...
Cestoviny plné letných chutí
Tento recept na cestoviny mám od mojej najlepšej kamošky, ktorá ma nahovorila aj na kváskovanie, ...
Pečené zelí s chilli a tymiánem
Pekla jsem z jarního, špičatého zelí, tvoří krásné kruhy - plátky. V podobném provedení...
Treska v bylinkovo-pivovom cestíčku
Nech netečie
len do hrdla, ale
aj do hrnca. Najmä
k mäsu; kvasinky
ho robia lahodnejším
a zvýraznia chuť.
Navyše...
Fazolové lusky v oleji
Na oběd i večeři, teplé i studené, s bramborem, nebo i s jakýmkoliv masem....

Voňavý camembert pečený v rúre
Výborný a hlavne veľmi rýchly recept, ktorý sa nám zavďačí fantastickou chuťou. Na tejto delikatese...

Plnený husací krk na jablkovom čatní
Husací krk opláchneme, očistíme a stiahneme kožu z mäsa – potrebujeme kožu z krku. Kožu...

Talianska bábovka
Sychravé počasie a nostalgickú náladu vylepší bábovka na slano s príchuťou slnečného Talianska.

Zemiakové rezance s orechovou omáčkou
Rezance: Zemiaky umyjeme a v šupke ich uvaríme domäkka. Necháme vychladnúť, ošúpeme a najemno nastrúhame....

Jelenie stehno s mandľovým papierom
Jelenie stehno osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na oleji. Zalejeme omáčkou demi glace, pridáme...

Bravčové s fazuľou a karotkou
Bravčove. Aj keď pre jeho vysoky obsah tuku, tomuto kúsku mäsa moc nefandím, je...

Bôčik na zelenine a jablkách
Jablková štrúdľa nám napadne ako prvá. Ale napokon nám nestačia prsty rúk. Kráľ ovocia totiž pasuje do dezertov, ale aj do...

Dúhový pstruh na tekvicovom pyré
Nemám slov... ochutnajte, je to skutočný zážitok. pritom celkom rýchle

Dusené stehienko vo vínovej fazuli
Kuracina je ako maliarske plátno. Môžem k nej pridávať rôzne chute, farby, vône,...

Šťavnatá kuracina s citrónom
Komerčný recept<br /> Ak je kuracie mäso častým hosťom za vašim stolom, tak ho obohaťte o špeciálnu...

Pikantný syr s Hubertom
Pokračovanie druhé, jedlo so sektom. Chuťovka k posedeniu pri pive, alebo víne.

Kura na sekte Hubert
Ostalo nám 3/4 fľaše sektu. Čo s tým urobiť? Tak som spravil kura na ňom...

Plnené „mušle“ vo vínovej omáčke
Slávky dobre umyjeme, otvorené mušle odoberieme. Cibuľu a cesnak očistíme, nakrájame a urestujeme na...

Linguine s teľacím jazykom a so šalviou
Zeleninu na varenie jazyka nakrájame, pridáme zmes korenín a soľ. Zalejeme vodou, povaríme, ...

Pomazánka z pečených rajčat
Velice chutná, více či méně pikantní pomazánka z pečených rajčat.

Srdce na smotane
Jedna z najchutnejších vnútorností je práve srdce, je jedno či hovädzie, bravčové alebo akékoľvek iné....

Králičie stehno s lievikom rúrkovitým
Zemiaky a mrkvu očistíme. Huby očistíme, sušené namočíme cez noc do vody. Králičie stehná...

Červená repa, quinoa a tymian v nádhernom spojení
Krásne, zdravé, chutné a jednoduché... super kombinácia. Inšpirácia z webu.

Zajačie stehno na víne so zemiakovým „gratin“
Cibuľu a mrkvu očistíme a nakrájame spolu so zelerom a slaninou na drobné kocky. V kastróle...

Špagety s paradajkovou omáčkou
Jednoduché, rýchle, chutné a ešte aj zdravé vo verzii vegan.

Fettuccine s hubami na smotane
Keď sa mi nechce dlho stáť pri sporáku, príde na rad rýchly vegan recept.

Zubáč s orechovo-mandľovou plnkou
Opečené orechy a mandle nasekáme, pridáme pokrájanú opečenú cibuľu, vajce, pečivo nakrájané na kocky,...

Grilovaná krkovice v lázni
Nejlahodnější maso jaké si můžete připravit. Nejen krkovici. Množství oleje je pouze orientační, je...

Divinová paštéta s brusnicami a červeným vínom
Túto paštétu máme veľmi radi. Je moc dobrá a využívajú sa pri nej aj domáce výrobky....

Sviečkovica s kuskusom a so zeleninou
Očistenú hovädziu sviečkovú sprudka opečieme z každej strany. Osolíme a okoreníme, pridáme bylinku a zabalíme...

Sih na šošovici a lesnom ovocí
Filety zo siha grilujeme na koži na olivovom oleji asi 5 minút a potom ich obrátime...

Cestoviny plné letných chutí
Tento recept na cestoviny mám od mojej najlepšej kamošky, ktorá ma nahovorila aj na kváskovanie, ...

Pečené zelí s chilli a tymiánem
Pekla jsem z jarního, špičatého zelí, tvoří krásné kruhy - plátky. V podobném provedení...

Treska v bylinkovo-pivovom cestíčku
Nech netečie len do hrdla, ale aj do hrnca. Najmä k mäsu; kvasinky ho robia lahodnejším a zvýraznia chuť. Navyše...

Fazolové lusky v oleji
Na oběd i večeři, teplé i studené, s bramborem, nebo i s jakýmkoliv masem....