Guľky z údeného tofu na zelenine
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 23. februára 2017
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 23. februára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu opražíme na kokosovom oleji. Pridáme slnečnicové semienka a opražíme dozlatista. Údené tofu rozdrobíme. Pridáme vajíčka, parmezán, 2 – 3 lyžice strúhanky, opraženú cibuľku so slnečnicovými semienkami a natrháme bazalku. Ochutíme soľou a korením.
- 2
Tvarujeme guľky. Dáme ich na plech a pečieme 25 – 30 minút. Cuketu a mrkvu očistíme, škrabkou nakrájame na plátky a oblanšírujeme v osolenej vode. Nakoniec opražíme na kokosovom oleji a dochutíme tymianom a korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu