Recepty, kde je tymián
Diviačia roláda s hubovou plnkou
Na placky uvaríme zemiaky v šupke deň
vopred. Šalotku a polovičku cesnaku nakrájame
na drobné kocky, speníme...
Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina,
to iná chuť.
Podpisuje sa pod ňu
nielen konkrétny
živočíšny druh, ale aj
prostredie, v akom
žila...
Nakladaný cesnak s bylinkami
Olej zohrejeme na 80 °C. Pridáme očistený cesnak, čerstvé bylinky a soľ.
Cibuľová polievka
Je to veľmi jednoduchá, chutná a lacná polievka. Po prezretí viacerých receptov na klasické
alebo...
Kura na pive
Komerčný receptNaaranžujte kuracie mäso uvarené v pivom ochutenej omáčke na vrch pečených zemiakov a podávajte spolu s...
Rukolový šalát s praženými mandľami
Chuťovo vyborný a výrazný
šalátik, nenáročný na prípravu a suroviny.
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Komerčný recept<br />Zelené kuracie rizoto dodá nie len krásnu farbu vášmu tanieru, ale poskytne vám aj...
Bylinková jahňacia roláda so šalátom
Jahňacie mäso umyjeme, osušíme, odblaníme, nakoreníme
a upravíme tak, aby sme vytvorili rovnomerne
tenký plát...
Krémová cviklová polievka
Cvikla je zdravá, cvikla je fajn, dokonca aj v polievke :)
Zapečená cuketa so zemiakmi
Rýchle, ľahké a celkom chutné letné jedlo, tak skúste :))
Zubáč na kukuričnom kuskuse
Dá sa to aj bez
lepku – vymýšľať
a variť jedlá, z ktorých
sa zrodí chutné,
pestré pohostenie,
aj...
Bravčová pečeň v bylinkovej kôrke
Hriankový chlieb zbavíme kôrky a dáme do mixéra spolu s petržlenovou vňaťou, tymianom, cesnakom a...
Bravčové líčka na víne s dubákmi
Na masle opečieme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, pridáme celé čierne korenie, nové korenie a...
Voňavý camembert pečený v rúre
Výborný a hlavne veľmi rýchly recept, ktorý sa nám zavďačí fantastickou chuťou. Na
tejto delikatese...
Plnený husací krk na jablkovom čatní
Husací krk opláchneme, očistíme a stiahneme kožu z mäsa – potrebujeme kožu z krku. Kožu...
Talianska bábovka
Sychravé počasie a
nostalgickú náladu vylepší
bábovka na slano s
príchuťou slnečného
Talianska.
Zemiakové rezance s orechovou omáčkou
Rezance: Zemiaky umyjeme a v šupke ich uvaríme domäkka. Necháme vychladnúť, ošúpeme a najemno nastrúhame....
Jelenie stehno s mandľovým papierom
Jelenie stehno osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na oleji. Zalejeme omáčkou demi glace, pridáme...
Bravčové s fazuľou a karotkou
Bravčove. Aj keď pre jeho vysoky obsah tuku, tomuto kúsku mäsa moc nefandím, je...
Bôčik na zelenine a jablkách
Jablková
štrúdľa nám
napadne ako prvá.
Ale napokon nám
nestačia prsty rúk.
Kráľ ovocia totiž
pasuje do dezertov,
ale aj do...
Dúhový pstruh na tekvicovom pyré
Nemám slov... ochutnajte, je to skutočný zážitok. pritom celkom rýchle
Dusené stehienko vo vínovej fazuli
Kuracina je ako maliarske plátno. Môžem k nej pridávať rôzne chute, farby, vône,...
Šťavnatá kuracina s citrónom
Komerčný recept<br />
Ak je kuracie mäso častým hosťom za vašim stolom, tak ho obohaťte o špeciálnu...
Pikantný syr s Hubertom
Pokračovanie druhé, jedlo so sektom. Chuťovka k posedeniu pri pive, alebo víne.
Kura na sekte Hubert
Ostalo nám 3/4 fľaše sektu. Čo s tým urobiť? Tak som spravil kura na ňom...
Plnené „mušle“ vo vínovej omáčke
Slávky dobre umyjeme, otvorené mušle odoberieme. Cibuľu a cesnak očistíme, nakrájame a urestujeme na...
Linguine s teľacím jazykom a so šalviou
Zeleninu na varenie jazyka nakrájame, pridáme zmes korenín a soľ. Zalejeme vodou, povaríme, ...
Pomazánka z pečených rajčat
Velice chutná, více či méně pikantní pomazánka z pečených rajčat.

Diviačia roláda s hubovou plnkou
Na placky uvaríme zemiaky v šupke deň vopred. Šalotku a polovičku cesnaku nakrájame na drobné kocky, speníme...

Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina, to iná chuť. Podpisuje sa pod ňu nielen konkrétny živočíšny druh, ale aj prostredie, v akom žila...

Nakladaný cesnak s bylinkami
Olej zohrejeme na 80 °C. Pridáme očistený cesnak, čerstvé bylinky a soľ.

Cibuľová polievka
Je to veľmi jednoduchá, chutná a lacná polievka. Po prezretí viacerých receptov na klasické alebo...

Kura na pive
Komerčný receptNaaranžujte kuracie mäso uvarené v pivom ochutenej omáčke na vrch pečených zemiakov a podávajte spolu s...

Rukolový šalát s praženými mandľami
Chuťovo vyborný a výrazný šalátik, nenáročný na prípravu a suroviny.

Zelené rizoto s kuracím mäsom
Komerčný recept<br />Zelené kuracie rizoto dodá nie len krásnu farbu vášmu tanieru, ale poskytne vám aj...

Bylinková jahňacia roláda so šalátom
Jahňacie mäso umyjeme, osušíme, odblaníme, nakoreníme a upravíme tak, aby sme vytvorili rovnomerne tenký plát...

Krémová cviklová polievka
Cvikla je zdravá, cvikla je fajn, dokonca aj v polievke :)

Zapečená cuketa so zemiakmi
Rýchle, ľahké a celkom chutné letné jedlo, tak skúste :))

Zubáč na kukuričnom kuskuse
Dá sa to aj bez lepku – vymýšľať a variť jedlá, z ktorých sa zrodí chutné, pestré pohostenie, aj...

Bravčová pečeň v bylinkovej kôrke
Hriankový chlieb zbavíme kôrky a dáme do mixéra spolu s petržlenovou vňaťou, tymianom, cesnakom a...

Bravčové líčka na víne s dubákmi
Na masle opečieme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, pridáme celé čierne korenie, nové korenie a...

Voňavý camembert pečený v rúre
Výborný a hlavne veľmi rýchly recept, ktorý sa nám zavďačí fantastickou chuťou. Na tejto delikatese...

Plnený husací krk na jablkovom čatní
Husací krk opláchneme, očistíme a stiahneme kožu z mäsa – potrebujeme kožu z krku. Kožu...

Talianska bábovka
Sychravé počasie a nostalgickú náladu vylepší bábovka na slano s príchuťou slnečného Talianska.

Zemiakové rezance s orechovou omáčkou
Rezance: Zemiaky umyjeme a v šupke ich uvaríme domäkka. Necháme vychladnúť, ošúpeme a najemno nastrúhame....

Jelenie stehno s mandľovým papierom
Jelenie stehno osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na oleji. Zalejeme omáčkou demi glace, pridáme...

Bravčové s fazuľou a karotkou
Bravčove. Aj keď pre jeho vysoky obsah tuku, tomuto kúsku mäsa moc nefandím, je...

Bôčik na zelenine a jablkách
Jablková štrúdľa nám napadne ako prvá. Ale napokon nám nestačia prsty rúk. Kráľ ovocia totiž pasuje do dezertov, ale aj do...

Dúhový pstruh na tekvicovom pyré
Nemám slov... ochutnajte, je to skutočný zážitok. pritom celkom rýchle

Dusené stehienko vo vínovej fazuli
Kuracina je ako maliarske plátno. Môžem k nej pridávať rôzne chute, farby, vône,...

Šťavnatá kuracina s citrónom
Komerčný recept<br /> Ak je kuracie mäso častým hosťom za vašim stolom, tak ho obohaťte o špeciálnu...

Pikantný syr s Hubertom
Pokračovanie druhé, jedlo so sektom. Chuťovka k posedeniu pri pive, alebo víne.

Kura na sekte Hubert
Ostalo nám 3/4 fľaše sektu. Čo s tým urobiť? Tak som spravil kura na ňom...

Plnené „mušle“ vo vínovej omáčke
Slávky dobre umyjeme, otvorené mušle odoberieme. Cibuľu a cesnak očistíme, nakrájame a urestujeme na...

Linguine s teľacím jazykom a so šalviou
Zeleninu na varenie jazyka nakrájame, pridáme zmes korenín a soľ. Zalejeme vodou, povaríme, ...

Pomazánka z pečených rajčat
Velice chutná, více či méně pikantní pomazánka z pečených rajčat.