Pstruh na špenátovej pohánke
			   František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 22. februára 2017
		   
		   šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 22. februára 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Zo pstruhov pripravíme filety. Na panvici rozpustíme maslo, pridáme cesnak a tymian. Filety osolíme a dole kožou upečieme.
- 2
 Špenátový krém: Na masle opražíme šalotku, zalejeme smotanou, osolíme a necháme prevrieť. Potom pridáme špenát a rozmixujeme na krém. Vmiešame uvarenú pohánku. Ozdobíme pažítkovým cottage syrom. Podávame s pečenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu