Pstruh na špenátovej pohánke
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 22. februára 2017
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 22. februára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zo pstruhov pripravíme filety. Na panvici rozpustíme maslo, pridáme cesnak a tymian. Filety osolíme a dole kožou upečieme.
- 2
Špenátový krém: Na masle opražíme šalotku, zalejeme smotanou, osolíme a necháme prevrieť. Potom pridáme špenát a rozmixujeme na krém. Vmiešame uvarenú pohánku. Ozdobíme pažítkovým cottage syrom. Podávame s pečenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu