Carpaccio zo srdca na gaštanovom pyré
Vladimír Bodina
šéfkuchár a spolumajiteľ MOYA Grill Restaurant v Žiline, 17. mája 2017
šéfkuchár a spolumajiteľ MOYA Grill Restaurant v Žiline, 17. mája 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové srdce uvaríme domäkka v osolenej vode, ochutenej aj korením a bylinkami. Po uvarení ho necháme vychladnúť, aby sa dalo nakrájať na tenké plátky. Pred podávaním ich v panvici prehrejeme na masle.
- 2
Gaštanové pyré: Olúpané gaštany (tepelne neupravené treba upiecť v rúre) dáme do mixéra, prilejeme vývar a vymiešame na pyré. Dochutíme a nakoniec zjemníme maslom.
Tiež carpaccio:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu