Carpaccio zo srdca na gaštanovom pyré

Vladimír Bodina
šéfkuchár a spolumajiteľ MOYA Grill Restaurant v Žiline, 17. mája 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Carpaccio zo srdca na gaštanovom pyréFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 min
príprava
90 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové srdce uvaríme domäkka v osolenej vode, ochutenej aj korením a bylinkami. Po uvarení ho necháme vychladnúť, aby sa dalo nakrájať na tenké plátky. Pred podávaním ich v panvici prehrejeme na masle.

  2. 2

    Gaštanové pyré: Olúpané gaštany (tepelne neupravené treba upiecť v rúre) dáme do mixéra, prilejeme vývar a vymiešame na pyré. Dochutíme a nakoniec zjemníme maslom.

ohodnoť recept:
Hlasovalo 6 ľudí (4,3 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist