Foto: barborka0226
Mňaaaam
90 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
V prvom rade si pripravíme cviklu, ktorú zabalíme do alobalu a dáme do rúry piecť na 250 stupňov a pečieme do mäkka samozrejme podľa veľkosti cvikle.
- 2
Keď máme cviklu hotovú, tak ju nakrájame a vložíme do mixéra, pridáme cesnak podľa chuti, soľ , korenie, maslo a šľahačkovú smotanu. Keď je pyré vymixované do hladka ešte ho vylejeme do panvice a necháme prevariť.
- 3
Pstruha si jednoducho opečieme na olivovom oleji a bylinkách. Trošku posolíme. Ja som si ešte k tomuto jedlu pripravila aj cuketové rezance, to je už na vás. Pyré nemám na fotke také krásne ako je, keď sa tam pridá maslo a smotana ale maslo a smotanu nemôžem tak ja si vystačím aj s takým.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
už som sa tak tešila na to po dlhej dobe čakania kým sa cvikla upečie že ma to ano nenapadlo