Pstruh s cviklovým pyré

barborka0226 - fotkabarborka0226, 28. januára 2017

Mňaaaam

90 minút
na 250 °C

Suroviny

 filety
1 ks
2 strúčiky
1 ks




Postup

  1. 1

    V prvom rade si pripravíme cviklu, ktorú zabalíme do alobalu a dáme do rúry piecť na 250 stupňov a pečieme do mäkka samozrejme podľa veľkosti cvikle.

  2. 2

    Keď máme cviklu hotovú, tak ju nakrájame a vložíme do mixéra, pridáme cesnak podľa chuti, soľ , korenie, maslo a šľahačkovú smotanu. Keď je pyré vymixované do hladka ešte ho vylejeme do panvice a necháme prevariť.

  3. 3

    Pstruha si jednoducho opečieme na olivovom oleji a bylinkách. Trošku posolíme. Ja som si ešte k tomuto jedlu pripravila aj cuketové rezance, to je už na vás. Pyré nemám na fotke také krásne ako je, keď sa tam pridá maslo a smotana ale maslo a smotanu nemôžem tak ja si vystačím aj s takým.

Diskusia k receptu

radox1
pekne prezentovane,skoda ze si nedala pstruha kozou hore,teda ak si ju na rybe nechala,na fotke sa mi zda ze ano.
barborka0226
@Radox1 (29.1.2017 11:02)
už som sa tak tešila na to po dlhej dobe čakania kým sa cvikla upečie že ma to ano nenapadlo




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia