Pstruh s cviklovým pyré

barborka0226 - fotkaBarborka0226, 20 ročná žena, Partizánske, 28. januára 2017 20:48
Ďalšie jej recepty »

Mňaaaam

90 min
na 250 °C

Suroviny

Tip:
Kúpte si 1. knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    V prvom rade si pripravíme cviklu, ktorú zabalíme do alobalu a dáme do rúry piecť na 250 stupňov a pečieme do mäkka samozrejme podľa veľkosti cvikle.

  2. 2

    Keď máme cviklu hotovú, tak ju nakrájame a vložíme do mixéra, pridáme cesnak podľa chuti, soľ , korenie, maslo a šľahačkovú smotanu. Keď je pyré vymixované do hladka ešte ho vylejeme do panvice a necháme prevariť.

  3. 3

    Pstruha si jednoducho opečieme na olivovom oleji a bylinkách. Trošku posolíme. Ja som si ešte k tomuto jedlu pripravila aj cuketové rezance, to je už na vás. Pyré nemám na fotke také krásne ako je, keď sa tam pridá maslo a smotana ale maslo a smotanu nemôžem tak ja si vystačím aj s takým.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist