Tymián sušený

Tymián sušený ako ingrediencia v receptoch:

  • Veľkonočná plnka tradičná

    Veľkonočná plnka tradičná

    Toto je komplexné jedlo. K nemu netreba podávať prílohy či chlieb. Stačí mixed pickles či domáce kyslé uhorky a dobré vínko.

  • Recept bez obrázku

    Kuracie prsia na horčici

    Jednoduché, chutné, rýchle

  • Recept bez obrázku

    Pečeňová paštéta na údenársky spôsob

    Konzumuje sa s chlebom alebo zemiakmi. Veľmi chutné severofrancúzske jedlo.

  • Recept bez obrázku

    Osso Buco

    Toto talianske jedlo je pripravene z telaciaho stehna. Osso Buco mozete podavat s cestovinou, ci chlebom. Z cestovin mam k Osso Bucu najradsej tagliatelle.

  • Recept bez obrázku

    Tagliatelle s omáčkou z kuracieho mäsa

    Chutna omacka, rychla priprava :)!

  • Recept bez obrázku

    Ragú z diviačej pečene

    Pečeň nakrájame na menšie kocky. V pekáči zohrejeme maslo a pečeň opečieme. Cibuľu očistíme, nakrájame, pridáme do pekáča, okoreníme a premiešame. Po chvíľke pridáme očistené a nakrájané hríby a všetko dusíme domäkka.

  • Recept bez obrázku

    Dvojfarebné paprikové želé s cesnakovou omáčkou

    4 formičky z varného skla (po 200 ml) vypláchneme studenou vodou. Papriky očistíme, umyjeme a nadrobno pokrájame. Oddelene krájame červenú a oddelene zelenú papriku. Zelenú papriku opražíme na PL masla, podlejeme 250 ml...

  • Recept bez obrázku

    Hubová paštéta

    Na mäsovom mlynčeku pomelieme 160 g šampiňónov, lesné huby a vychladnuté kuracie prsia. Zvyšnú časť šampiňónov pokrájame na plátky, ktoré urestujeme v panvici na oleji. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji spolu s nakrájanou slaninou....

  • Recept bez obrázku

    Pečená cvikla s morčacím mäsom

    Cviklu umyjeme, trochu osolíme a s 2 strúčikmi ošúpaného cesnaku zabalíme každú zvlášť natesno do alobalu. Vložíme do pekáča a v horúcej rúre pri teplote 200 °C pečieme asi 70 minút. Morčacie prsia umyjeme, osušíme...

  • Recept bez obrázku

    Zeleninové morčacie prsia so zeleninou

    Osušené morčacie prsia osolíme bylinkovou soľou. V miske zmiešame cesnakový olej s palmovým olejom, so sušeným cesnakom, sušeným tymianom a mäso na povrchu potrieme marinádou.

  • Recept bez obrázku

    Kuracie mäso s bielou fazuľou

    V nižšom širšom hrnci zohrejeme olivový olej. Umyté a osušené kuracie stehná na ňom rýchlo osmažíme z každej strany dohneda. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, prepasírovaný cesnak, sušený tymian a smažíme 2 minúty.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist