Kuracie stehná v pomarančovej marináde
Foto: frommykitchendotcom
Zdroj: Môj instagram
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Najlepšie je pripraviť si marinádu večer a nechať v nej stehná cez noc. Šťavu z jedného pomaranča vytlačíme, pridáme trochu oleja, sladkú červenú papriku, soľ, korenie, cesnakové korenie, tymian a trochu rozmarínu. Pridáme mäso, premiešame a necháme prikryté v chladničke prenocovať.
- 2
Rúru predhrejeme na 200 °C, stehná poukladáme do pekáča a prilejeme aj marinádu. Pomedzi mäso dáme pár nakrájaných kúskov pomarančov a pridáme 1-2 vetvičky rozmarínu. Pečieme asi 30-40 minút prikryté a potom odkryté až kým mäso nebude hotové.
- 3
Viac chutných receptov na instagrame @frommkitchendotcom
Tiež kuracie stehná:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu