Nigérijská smažená ryža
Foto: ryzasos
Jednoduché prepojenie klasických chutí, skvelé jedlo uprostred týždňa plné farieb a chutí. Skvelá príloha aj k letným grilovačkám!
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvarte podľa návodu na obale spolu so zeleninovým bujónom.
- 2
Na panvici rozohrejte olej a pridajte na jemno nasekanú cibuľu a mrkvu. Pridajte očistené krevety, karí korenie, šampiňóny, zelenú papriku, paradajky, hrášok, kukuricu a poduste 3 - 4 minúty.
- 3
Uvarenú ryžu preložte do panvice a premiešajte.
- 4
Pridajte tymian a varte 4 - 5 minút.
- 5
Dosoľte podľa chuti a podávajte ozdobené tymianom.
Tiež ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu